реклама

реклама

Велосипед у команди телевізійного шоу «Новий інспектор Фреймут. Міста» телеканалу "1+1", яка на початку листопада проводила зйомки у Черкасах, вкрав звенигородський безпритульний Олександр Улиський. Його впізнав черкасець Іван Долда, повідомляють «Вісті Черкащини».

Саша Улиський

«Це досить відомий у Черкасах безпритульний. Літом в центрі зустрів його, лежав на дорозі. Викликав поліцію. Вони “пробили”, що двічі сидів, розказав, що зовуть Саша і сам із Звенигородки. Потім неодноразово його бачив. Раз зустрів, запитував, чи збирається додому. Каже, грошей нема. З його риторики зрозумів, що й не збирається. В Черкасах легше жебракувати. Коли дивився передачу, то одразу ж впізнав цього безхатька», – розповів Іван Долда.

Велосипед знімальна група залишила під Головним управлінням Національної поліції. Перевіряли, як швидко його поцуплять. Заяви про злочин не писали.

Звенигородський жебрак раніше вже ставав приводом для публікацій в Інтернеті. У вересні його змусив підвестися із землі колишній атовець. Черкащани скаржаться на його методи заробітку і чималі видатки з міського бюджету.

«Саша Уліський – найбільша витратна стаття обласного бюджету швидкої допомоги і поліції. За минуле літо на нього витратили стільки пального і нервів, скільки ви собі не можете уявити, пояснює черкасець Тимофій Воротнік. – У Саші є хобі: без вагомих причин демонстративно лежати в людних місцях і аматорськи тиснути на жалість, випрошуючи гроші на "хліб". Рекорд за кількістю викликів спецслужб – 10 разів за 12 годин».

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Рятувальник 21.12.2016 16:45
Цитую Санітар:
Рибалки! Заберіть із собою Сашу на зимню рибалку...

Ви якого "Сашу" мали на увазі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Санітар 21.12.2016 12:25
Рибалки! Заберіть із собою Сашу на зимню рибалку...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #2 Перехожий 21.12.2016 12:16
двічі сидів, розказав, що зовуть Саша
-------
Будьте обережніше, під такі "наводкі" пів міськвиконкому можна до інфаркту довести :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Рекорд України? 21.12.2016 11:54
Фігасє - 10 викликів за 12 годин! Чувак "тягне" на знаменитість навіть без Фреймут з її пєдальками!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100