реклама

реклама

Міська громадська організація «Асоціація лікарів м.Черкаси» поширила лист-звернення щодо ситуації навколо керівника черкаського пологового будинку, який нині, після передачі Ферйму, на лікарняному. Нижче публікуємо лист:

DSCN1025 «Набула широкого розголосу програма Інспектор Фреймут, в якій на всю країну висловлено ганьбу головному лікарю пологових будинків м.Черкаси Зеленько Володимиру Миколайовичу, а медицина в місті оцінена незадовільно.

Ми, лікарі міста Черкаси, висловлюємо підтримку колективу пологових будинків та особисто головному лікарю Зеленько В.М.

Вважаємо, що коментарі щодо роботи медичного закладу може давати компетентний фахівець, а не журналіст. Статистичні дані, що приведені в програмі недостовірні (перевірено в стат. відділі), поведінка журналіста по відношенню до головного лікаря ганебна і принизлива. В програмі демонстративно показані лише недоліки закладу, що  є одним із кращих в місті. Таким чином можна однобоко маніпулювати думкою суспільства і налаштовувати людей негативно. Так, в любому закладі можна знайти старі матраци та ліжка і створити картинку на екрані, що лякає.

Ми визнаємо, що існує велика кількість недоліків в роботі медичних закладів. Більшість з них обумовлені не роботою персоналу, а об’єктивними чинниками – мізерне фінансування, непропорційний розподіл  та несвоєчасне виділення коштів, криза медичної галузі загалом.  Лікарі теж прагнуть працювати в гідних умовах і думати лише про професійний розвиток а не про виживання. Та ми не бастуємо і не вимагаємо багато. Ми визнаємо умови дійсності і продовжуємо сумлінно виконувати свій обов’язок – допомагати людям.

Зеленько Володимир Миколайович – головний лікар з 19 річним стажем організатора та чудовою репутацією. Про це свідчать відгуки колег та пацієнтів.  Робота в закладі організована добре. Статистичні показники роботи одні з кращих в області та Україні - це  доводить високий професіоналізм лікарів  та гарну організацію роботи.

На жаль, випадки дитячої смертності трапляються. Лікар – не Бог. Кожен випадок повинен розглядатися об’єктивно та неупереджено.  Якщо є вина лікаря – має бути покарання. Ми проти безпідставних звинувачень», - йдеться в листі за підписом голови асоціації Віталія Григор’єва.

фрагмент листа

фрагмент листа

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #17 Михайло 26.12.2016 13:22
Цитую КГБ:
"Зашевелились гитлеровцы вдруг, в развалинах мелькали чьи-то тени"... Упреждающий опус Стадника. Сегодня - Зеленька, а завтра чего доброго и самого Олега Николаевича попрут!

шановний - вам лікуватися треба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #16 Михайло 26.12.2016 13:19
Цитую Мотря:
Лікарі розуміють, що на місці Зеленька може опинитися багато хто з них. Але листами некомпетентніст ь та хамство не прикриєш. Наші медики-керівники ще не звикли, як у Європі, до уваги журналістів і громадськості, коли відкрито обговорюють все: від відсутності туалетного паперу і мила для породіль до хибного лікування, яке призвело до смерті здорової дитини. Важко перебудовуватис я, але все одно доведеться.

це твої фантазії - не 3.14зьді
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #15 Helen 26.12.2016 12:16
Люди!!! Давайте просто підтримаємо наших лікарав, які не досипають ночей, жертвують своїм здоров'ям заради нашого. І які б вони погані не були, де що не трапояється- відразу до них. І дивимося їм щиро в очі, а за спинами героїчно обливаємо їх брудом. Ганьба!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #14 Helen 26.12.2016 01:00
Дуже болить за наших лікарів. Чому людей, професія, яких є найблагороднішо ю, які рятують життя, отак ганебно, кожна гнида, може принижувати? Чому ніхто не рахує скільки врятованно життів, скільки недоспаних ночей, скільки свого здоров'я віддано для нашого благополуччя. Да, лікарські помилки є, і вони мають бути наказані, але не проплаченою дєфочкой , " експерта широкого профіля", а відповідними органами. Образливо, що наше суспільство кидається на всяку гидоту, яку їм дають хавати. А лікарям доводиться самим себе відстоювати, ще й їх за це осуджують :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #13 Светлана 23.12.2016 20:05
Цитую Жанна:
"Робота в закладі організована добре. Статистичні показники роботи одні з кращих в області та Україні - це доводить високий професіоналізм лікарів та гарну організацію роботи." - кого ви дурите? 30 дітей померли за рік і це для вас не межа? Вбивці в білих халатах.

Таб.7 Смертність новонароджених

2013рік 2014рік 2015рік
Перинатальна смертність 12(7,3%) 11(6,6%) 14(8,7%)
Рання неонатальна смертність 2(1,2%) 2(1,2%) 5(3,1%)
Всього померло 2(1,2%) 2(1,2%) 5(3,1%)
Це лише статистичні дані по базі 2 КЗ ЧМПБ .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 ах 23.12.2016 11:09
краще всього відправити пана Зеленька в Бидгощ, хай подивується там своїм словам. ТОді йому буде соромно. А так він за всі 30 років ніде не був, нічого не бачив і йому все ідеально в Черкасах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #11 Каврай 22.12.2016 22:40
Цю хамку потрібно зупинити всім разом. Спочатку вірили,що вона наводить лад,проте,після візиту до Черкас,всі взнали,що наша Оля легко розводиться на гроші та чморить кого попадя.
Приниження честі і достоінства людей-іі суть.
Протистояти хамці практично неможливо в рамках нормального виховання.
Вона ошелешує надуманими звинуваченнями і наглістю,які рідко зусрічаються в реалі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #10 однокласница 22.12.2016 20:44
Виталий, поддерживаю тебя и твоих коллег. Оценку профессионально й деятельности врача может давать только аналогичной квалификации человек, или профильная комиссия, но никак не журналист, при чем публично. Совместно с В.М. требуйте публичных извинений от редакторов этой передачи, руководства телеканала....в суд подавайте за унижение чести, достоинства и деловой репутации человека. Этот журналистский беспредел надо наказать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #9 Артур 22.12.2016 19:47
Кругова професійна порука ;-) Зас*алися по самі вуха, а тепер виправдовуються . Треба було ще інших перевірити!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 Жанна 22.12.2016 19:37
"Робота в закладі організована добре. Статистичні показники роботи одні з кращих в області та Україні - це доводить високий професіоналізм лікарів та гарну організацію роботи." - кого ви дурите? 30 дітей померли за рік і це для вас не межа? Вбивці в білих халатах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100