реклама

реклама

Магістранти спеціальності «Управління фінансово-економічною безпекою» ЧНУ ім. Б. Хмельницького стали переможцями IV Міжнародної студентської олімпіади з менеджменту та економіки «Бізнес-проект» у м. Мінськ.

6-8 грудня 2016 року студенти Черкаського національного університету взяли учать у IV Міжнародній студентській олімпіаді з менеджменту та економіки «Бізнес-проект» у м. Мінськ (Республіка Білорусь). Олімпіада проводилась на базі кафедри управління нерухомістю Державного інституту управління та соціальних технологій Білоруського державного університету.

Марина Маліновська та Вікторія Бондаренко отримали диплом переможця олімпіади в номінації «Усе геніальне просто!» з бізнес-проектом «Виробництво біобрикетів “PELLETA”». Свій конкурсний проект студенти підготували під керівництвом доцента кафедри менеджменту та економічної безпеки Олени Тулуб.

Згідно з  правилами Олімпіада проводилась у 3 тури: 1 та 2 тури — заочні, 3 — очний (командний поєдинок, індивідуальна першість). Перший тур (заочний) проходив з 1 червня 2016 року по 1 жовтня 2016 року. Для участі у ньому кожній команді необхідно було розробити під керівництвом наукового керівника бізнес-пропозицію, заповнити паспорт бізнес-проекту та анкету учасника олімпіади. Двадцять шість команд-учасниць представляли 11 провідних вузів Республіки Білорусь, 9 команд — 4 вузи Російської Федерації, 7 команд — 5 вузів України, по одній заявці надійшло від Казахстану та Молдови.

Другий тур (заочний) проводився з 3 по 31 жовтня 2016 року. Усі бізнес-плани, що надійшли до другого туру пройшли конкурсний відбір професійною незалежною комісією, що складалась з 18 спеціалістів в різних сферах діяльності: економічній, юридичній, інноваційній, фінансовій, в сфері менеджменту та маркетингу та ін.

Третій (очний) тур — фінал відбувся 6-8 грудня 2016 року, складався з п’яти окремих конкурсних етапів. У третьому турі взяли участь 86 студентів, 31 науковий керівник та 24 члени журі. Олімпіада відбулась за фінансової підтримки Інформаційно-просвітницької організації «Нова Євразія» та Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Про це повідомили у прес-службі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100