реклама

реклама

«Вже призначені субсидії на оплату житлово-комунальних послуг у зв'язку з підвищенням мінімальної заробітної плати до 3200 гривень не переглядатимуться до кінця опалювального сезону. Про це заявив Міністр соціальної політики України Андрій Рева перед засіданням Уряду», - інформує заступник директора департаменту - начальник управління соціального захисту населення Соснівського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Литвинович Валентина Іванівна, з посиланням на інформацію, розміщену на офіційному порталі Міністерства соціальної політики України 22 грудня 2016 року.

«До закінчення опалювального сезону, до 30 квітня, субсидії не будуть переглядатися. Людина навіть з більшою заробітною платою буде платити той розмір, який їй призначено», - підкреслив Міністр.

Також Андрій Рева зазначив, що сім'ї у зв'язку з підвищенням мінімальних заробітних плат не витрачатимуть на комунальні платежі всі зароблені гроші, оскільки субсидії будуть розраховуватися за спеціальною формулою.

«Якщо родині прибавлять, умовно кажучи, 500-600 гривень, то сім'я доплатить за житлово-комунальні послуги з цієї суми теж певний відсоток, десь 100-120, до 150 гривень. Так, щоб всі 600 гривень, які додали, сім'я віддала за житлово-комунальні послуги, - такого не буде, формульний розрахунок говорить саме про це», - додав Андрій Рева».

Про це повідомили в департаменті соціальної політики Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 депутат 24.12.2016 09:19
Субсидія,це хорошо, але тільки для кого? Адже чи можить нужденна людина, яка стоїть з простягнутою рукою, бути вільною (незалежною ні від кого) в своїх думках, висловлюваннях, вчинках? Звісно-НІ, і саме такі ми їм потрібні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Розводняк 24.12.2016 00:11
Субсидії викликають багать питань, на які ніхто не спішить відповідати. Конкретний випадок:субсиді я призначена з вересня, але її розмір не вказано. Навіть в платіжках за листопад розмір оплати не змінився ні на копійку. Скільки ж тоді платити? Коли нарешті стане відомо скільки саме? Знайомі казали, що їм виплатили субсидію лише в кінці опалювального сезону - у квітні. То люди мусять накопичувати борги? Чому немає порядку?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100