реклама

реклама

Акцію «Чисте серце – чисте місто» запланували протестанти Черкаської області до Великодня 2017 року (він відзначатиметься 16 квітня). Віряни наведуть лад на певних ділянках міст Черкащини, які вкажуть місцеві ради. Про це йшлося 23 грудня під час засідання робочої групи ОДА з підготовки та відзначення в області 500-річчя Реформації.

500-рiччя – У рамках підготовки до святкування Пасхи ми за узгодженням з радами міст визначимо місця, які протягом тижня приберемо, – зазначив представник соціального комітету підготовки до відзначення «R-500» Валерій Петриченко. – Таким чином ми плануємо привести наші місця у належний вигляд.

Як додав голова обласного оргкомітету «R-500», пастор євангельських християн-баптистів Валерій Бєляєв, протестанти планують прибрати місця, які потребують особливої уваги. Наприклад, у Черкасах це може бути ділянка поблизу залізничного вокзалу.

– Спільними зусиллями ми хотіли б змінити ці місця на краще – хоча б на певний час. А можливо, нам удасться задати тенденцію до того, щоб їх більше не засмічували, – зазначив пан Бєляєв.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Каврай 25.12.2016 13:29
Бійтесь данайців дари приносящих!
Щось не хочеться іх послуги,як книжечок від єговістів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100