реклама

реклама

22 грудня депутати Уманської районної ради розглянули й одноголосно схвалили районний бюджет на 2017 рік. Про це йдеться на сайті районної ради.

За словами начальника фінансового управління райдержадміністрації Миколи Івасюка, обсяг доходів прогнозується в сумі 325160,063 тис.грн., в тому числі власні та закріплені доходи загального фонду – 70500,0 тис.грн., спеціального фонду – 1616,8 тис.грн. Обсяг видаткової частини проекту районного бюджету на 2017 рік визначено в сумі 325160,063 тис.грн., з яких 323443,263 тис.грн. – видатки загального фонду, 1716,8 тис.грн. – видатки спеціального фонду.

Далі депутати заслухали інформацію про виконання районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, соціального захисту членів їх сімей та вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки, про що доповідав начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Олег Ярошевич. Разом з тим, Олег Якович представив проект рішення із запропонованими змінами до цієї ж Програми. За його словами, серед запропоновани змін - виплата щомісячної стипендії дітям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції. Для цього в районному бюджеті на 2017 рік передбачаються кошти в розмірі 42 тис.грн.

На сесії було заслухано й інформацію Уманської місцевої прокуратури про результати роботи на території Уманського району, з якою ознайомив обранців району заступник керівника цього відомства Владислав Заболотний.

Також на сесії було затверджено програму «Організація харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій загальноосвітніх навчальних закладів району на 2017 рік», проект якої представив депутатам начальник відділу освіти райдержадміністрації Борис Бондар. За словами Бориса Борисовича, фінансовий ресурс цієї Програми (на придбання продуктів харчування) в наступному році передбачається в розмірі 2,845 млн.грн.

Окрім того, обранці району затвердили районну цільову програму «Призовна дільниця» на 2017-2019 роки, а також внесли зміни до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки та до районної програми підтримки діяльності редакції радіомовлення м.Умань та Уманського району на 2016-2019 роки.

Далі сесія районної ради прийняла рішення про затвердження Статуту редакції радіомовлення м.Умані та Уманського району; Статуту комунального закладу «Уманський районний фізкультурно-оздоровчий спортивний клуб «Колос»; списку присяжних Уманського міськрайонного суду; фінансового плану комунального підприємства «Уманьрайрембуд» Уманської районної ради на 2017 рік; про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок ФГ «Обрій», які розташовані в адміністративних межах Бабанської селищної ради; про план роботи районної ради на І півріччя 2017 року; про зняття з контролю районних довгострокових програм, інше.

Усі розглянуті на сесії питання знайшли підтримку депутатів районної ради у схваленні відповідних рішень.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100