реклама

реклама

Раніше мер Умані Олександр Цебрій спілкувався зі своїми виборцями під час зустрічей в мікрорайонах, на особистих прийомах, через соціальні  мережі та  програму «Разом з мером».  Віднедавна зкомунікувати з мером можна ще й телефонному режимі, - в міський раді запустили нову систему звернень громадян, - година спілкування з мером.

«За одну годину до нас надійшло 15 дзвінків. Відтепер форма телефонного діалогустане регулярною. У відведений час уманчани зможуть телефонувати мені і ставити запитання, які їх цікавлять,» - зазначив мер міста Олександр Цебрій, на своїй сторінці у Фейсбук.

Перша година спілкування відбулась 22 грудня. Найбільше громадян цікавили питання пов’язані зі сферою житлово-комунального господарства, благоустроєм міста та роботою транспорту. Також надійшло питання щодо  інциденту на могильному комплексі рабі Нахмана.

«Уманчанку Любов хвилювала епідеміологічна ситуація в місті і чи будуть закриватись у зв’язку з цим школи. Хочу зазначити, що епідситуація в Умані контрольована і з метою запобігання поширенню ГРВІ закрито окремі класи в деяких міських школах. 
Мешканець вулиці Тищика поцікавився екологічним станом міста і подальшим його озелененням. Слід зазначити, що цієї осені уманськими студентами було висаджено понад 2,5 тисячі саджанців грабу. І вже навесні акція «Зелене місто» буде продовжена,» - зазначив мер.

Окрім питань, звернень і пропозицій надходили дзвінки із словами вдячності за пророблену роботу в місті.

Про це повідомила «Вечірня Умань».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100