реклама

реклама

Те, що Черкащина довгий час перебуває без головного поліцейського області є неприпустимим і погано впливає на криміногенну ситуацію в регіоні. Про це в ефірі телеканалу «112. Україна» заявив речник МВС України Артем Шевченко.

- Черкащина вже довгий час без головного поліцейського. Це неприпустимо і погано впливає на криміногенну ситуацію в області. Саме тому попереднім керівництвом національної поліції було прийнято рішення про призначення Валерія Лютого на посаду начальника Головного управління національної поліції в Черкаській області. Потім після протестів була призупинка дії цього наказу. З громадськістю спілкувалися, їх переконували керівники національної поліції у відсутності обґрунтованих претензій та реальних зауважень до Лютого, - сказав Шевченко.

Також закликав громадськість дати Валерію Лютому шанс.

- Зрештою, давайте спробуємо дати людині шанс попрацювати. Керівництво національної поліції переконує, що це буде ефективний крок, і він впорається з Черкащиною з точки зору боротьби зі злочинністю і криміналом. Зрештою, я хочу нагадати, що нинішній закон про національну поліцію має радикальну революційну норму, як висловлення громадою недовіри керівнику територіального органу національної поліції, якщо на думку громади він не справляється із обов’язками. Тому, якщо реальні ваші перестороги, то такий механізм є, - зауважив речник МВС.

Щодо призначення Валерія Лютого на посаду цієї суботи, то жодної таємничості у цьому Шевченко не бачить.

- Ніяких таємних призначень не було й бути не може. Керівництво національної поліції при всій повазі до громадських організацій переконує, що це кадрове рішення є оптимальним, - наголосив він.

реклама

Коментарі  

 
+3 #8 Верник 27.12.2016 09:59
Такое впечатление что кроме Лютого никого не осталось... Найдите нормального человека, возможно из местных. Нахрена этого зашквареннного сюда пропихивать, тем более раз уже не прокатило!! Напоминает как Порох Луценка прокурором ставил, все возмущались, образования нет - а ему пох...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #7 П 26.12.2016 22:08
А громадськість закликає Міністерство, керівництво національної поліції, просить призначити іншу людину, дати шанс черкаській поліції заслужити довіру громадськості, тим більше, що «закон про національну поліцію має радикальну революційну норму, як висловлення громадою недовіри керівнику територіального органу національної поліції». Громадськість ВЖЕ ВИСЛОВИЛА недовіру, навіщо його призначати? Невже такий унікальний спеціаліст, що от крім нього нікого іншого призначити немає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 черкащанин 26.12.2016 21:08
Лютий повинен себе показати як справжній начальник ГУ НП і змусити цих найманих активістів поважати закон. Треба подивитися кому вигідний цей хаос із залученням начебто всієї громадськості. Хто надавав мандат цим колишнім "бригадним", серед яких 90% раніше судимих, представляти інтереси всієї громади???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 лютуй 26.12.2016 20:47
Набрибло, що вурки керують. Заполонили мiську раду пiдгребли все мiсто.
Лютий, розлютись та позаганяй всю цю мерзоту в парашу!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 федор принципиальный 26.12.2016 19:41
бЫЛА БЫ НОРМАЛЬНАЯ КОМАНДА И БЕЗ КОМАНДИРА БЫ НАВЕЛА ПОРЯДОК,ПРИЧИНА -НАДО ПОСАДИТЬ ЧЕЛОВЕКА АВАКОВА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 007 26.12.2016 17:13
Зі слів речника лише в Черкаській області виникла криміногенна ситуація, яка потребує швидкого призначення начальника і надання йому не зрозумілого шансу, а так в інших регіонах все тихо-мирно. Так може він не знає, що в усій Україні робиться і злочинність зросла скрізь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Ох 26.12.2016 17:01
З ігорним бізнесом непогано під себе закрутили, навіть якщо легалізують то все вже поділено.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Микола 26.12.2016 15:37
Не поліція, а посміховисько. Десяток циклопів несе пургу, а озброєні "охвіцери" опустили хвости. Або наведіть порядок, або - їдіть геть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100