реклама

реклама

Колишній депутат міськради та власник квіткового павільйону біля черкаського театру, спростовує інформацію щодо свого павільйону, озвучену заступником голови Черкаської ОДА Сергієм Овчаренком.

За його словами, щоб виправдатись перед громадою його вирішили зробити крайнім.

- Ми постійно працюємо в тісному контакті з будівельниками і узгоджуємо всі терміни демонтажу павільйону, щоб їх роботи не затримувались ні на хвилину. До цього часу не було жодної потреби в його демонтажу. Роботи проводились з іншого боку театру. Ми завчасно узгодили, що завтра буде працювати кран і ми вчасно прибрали частину обєкту. Інша частина їм не заважатиме до середини січня, тому ми заздалегідь узгодили її демонтаж 15-го січня. Всі процеси узгоджені, тому не потрібно призначати крайніх, - зазначив Чернявський.

Також він додав, що інформація про, ніби павільйон стоїть на пожежному гідранті теж не відповідає дійсності, адже гідрант за його словами знаходиться з іншого боку театру.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+12 #6 Артур 27.12.2016 16:08
Те,що Овчаренко балабол, давно відомо. А те, що Чернявський балабол не менший, відомо мабуть не всім або забули. Якщо свого гнидника не прибере, то хай на наступних виборах навіть не висувається - нагадаємо!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 Далі буде? 27.12.2016 15:21
Овчаренко щось скаже з приводу заяви Чернявського, чи просто мовчки обтікатиме?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #4 Москаль Чарівник 27.12.2016 11:31
Таке враження, шо Овчаренко від театру не за 500 метрів, а мінімум за 500 кілометрів і без телефону. Тобто дата 15 січня була узгоджена давно? То якого беня було триндіть про накриття театру до Нового року? Хоча... здається, він ніде не говорив шо до нового 2017-го))) до
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #3 Бєлиє рози 27.12.2016 11:23
Даже Петро Чернявський, коли вийшов зі свого квіткового базарчика
і прочитав напис на крані "Нє стой под стрєлой" - зрозумів, що його хочуть зробити стрілочником :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #2 Серьезная заявка! 27.12.2016 11:11
Чернявский, неужели вы хотите сказать, что Сергей Николаевич Овчаренко - "соврамши" ради отмазки по невыполненному трепу? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 Послухаємо нові байки? 27.12.2016 11:04
Та це зразу було зрозуміло - не даремно ж Овчаренка вже все місто балаболом називає. :lol:
Не знав, що в нього є аккаунт на Фейсбуці - зайшов і "прозрів": цілий заступник голови обласної адміністрації тільки те й робить у соцмережах, що передруковує те, що написав Ткаченко - просто намагається збільшить відвідуваність сторінки начальника!!! За весь грудень - всього два пости, які написав сам - та й то чи сам ще, бо нік - російською "Сєргєй Овчарєнко", а написане все українською ;-)
Так от, у нього всього дві теми "власного виробництва" - і ті за звичкою, не як зама губера, а як дрібного служаки прокуратури: в одному обіцяє пересадить усіх "азовців" за фаєри в ОДА (посадив??!!), а в другому - "забезпечить громадськитй порядок" (забепечив??!!) чогось лише в двох із 20 районів області - Христинівському й Уманському. Чого тільки в двох районах? А хтозна!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100