реклама

реклама

Після того, як 24 грудня полковник Валерій Лютий офіційно приступив до виконання обов’язків керівника ГУ НП в Черкаській області, він після наради в Черкасах поїхав в Умань. Там вже в офіційному статусі Лютий розбирався в інциденті, що мав місце в ніч на 21 грудня, коли невідомі напали на синагогу.

500x333-images-news-102016-ddece9e873efca1f4eaeefabb0c1826c

– Зустрівся з керівництвом Умані, а перед цим заїхали на місце події, ознайомилися з ситуацією. Ми провели там робочу нараду, намітили шляхи вирішення питання, кроки до розкриття злочину. Я спілкувався з місцевими, вислухав їх скарги, а вже пізно ввечері повернувся до Черкас, – зазначив Валерій Лютий.

Він зауважив, що певні проблеми по розкриттю злочинності є як на Черкащині загалом, так і в Умані зокрема. Також є проблеми з незаконним обігом наркотиків.

Тому вже у понеділок під час проведення наради в ГУ НП в області було під протокол поставлено завдання керівникам у районах і містах області рішуче боротися з незаконним обігом наркотиків в області.

Які ще завдання Валерій Лютий поставив перед підлеглими на нещодавній обласній нараді, як він підвищуватиме авторитет поліції в очах громадськості, коли востаннє він бував на Черкащині до свого призначення? Про це та інше в інтерв’ю Лютого «Прочерку» згодом на сайті.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 В. Белий 28.12.2016 18:09
кришувати наркоту - діло вигідне, все правильно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100