реклама

реклама

Встановлено, що 38-річний житель Черкаського району М., маючи не зняту та не погашену судимість, на шлях виправлення не став і знову, умисно, скоїв ряд кримінальних правопорушень.

Так, він, тимчасово проживаючи з громадянкою П. та її малолітньою донькою Т., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скориставшись тим, що П. перебувала в стані сильного алкогольного сп’яніння і спала в сусідній кімнаті, вчинив розбещення малолітньої Т., а саме, демонстрував їй на телефоні фото файли порнографічного характеру. В подальшому М. зґвалтував малолітню Т. та насильницьким способом задовольнив з нею статеву пристрасть неприроднім шляхом.

За результатами розслідування у кримінальному провадженні Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно чоловіка за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 156 (розбещення, вчинене щодо малолітньої особи), ч. 4 ст. 152 (зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням насильства, вчинене щодо малолітньої особи), ч. 3 ст. 153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, із застосуванням насильства, вчинене щодо малолітньої особи).

Обвинувачений наразі перебуває під вартою.

За вчинення вказаних злочинів чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі, строком до 15 років.

Про це інформує прес-служба прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100