реклама

реклама

Завдяки виділеним із міського бюджету коштам КП «Черкасиводоканал» придбало проливну установку, яка використовується при повірці лічильників діаметром 15 мм. Про це повідомила прес-служба підприємства.

13548

Нагадаємо, що з 1 лютого 2016 року для КП «Черкасиводоканал» стало обов’язком проводити повірку лічильників для споживачів, які користуються тарифом з використанням внутрішньобудинкових систем.

На жаль, та проливна установка, що була на підприємстві, не могла забезпечити в повному обсязі вчасну повірку лічильників, що визивало справедливі нарікання споживачів.

При затвердженні тарифів Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг не включила в інвестиційну програму КП «Черкасиводоканал» кошти на придбання вищезазначеної установки. Тому підприємство не могло придбати обладнання власними силами.

Крім того, депутатським корпусом виділено кошти підприємству на придбання дизельної, надзвичайно економної мотопомпи в комплекті з трубами для відкачки каналізаційних стоків та зливових вод.

В свою чергу, як зазначає прес-служба, КП «Черкасиводоканал» не стоїть осторонь проблем міста. При значних опадах та надзвичайних ситуаціях, підприємство допомагає боротися з підтопленнями перекачуючи зливові води.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Черкащанин 31.12.2016 13:25
КП "Черкасиводокана л" має доволі непогані прибутки на торгівлі водою. Зокрема, продає черкащанам воду із артезіанської свердловини, яка є власністю народу України, по 35 коп. за 1 літр. Раніше, кожен черкащанин мав можливість вільно набрати таку воду із бювету безкоштовно. Вважаю, що таку воду жителі міста із числа інвалідів, пенсіонерів, багатодітних сімей, діти-сироти мають отримувати безкоштовно! Мер Анатолій Бондаренко та депутати мають вирішити це питання!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Галя 31.12.2016 00:30
То тепер вартість нового обладнання закладуть у тариф?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100