реклама

реклама

На Центральному стадіоні 29 грудня презентовано кабінет із обладнанням вартістю близько одного мільйона гривень, інформує «Черкаський Спорт».

DSC_0825476453_1

На відкриття приїхали голова ЧОДА Юрій Ткаченко, директор Центрального стадіону Юрій Гончаров, президент «Черкаського Дніпра» Володимир Лашкул, голова управління у справах сім'ї молоді та спорту ОДА Максим Зеленський, голова черкаського відділення НОК України Андрій Більда та інші гості.

Лікар «Черкаського Дніпра» Віктор Кедик провів усім присутнім демонстрацію інноваційного обладнання і пояснив як воно працює. За його словами, ця апаратура заміщує фармакологічні навантаження на організм спортсменів.

– Ми побачили реабілітаційний центр київського «Динамо» і після цього зрозуміли, що нам необхідно аби створити такий у Черкасах. Визначили перелік обладнання і до цього долучилися меценати. Вони зрозуміли, що підтримка «Черкаського Дніпра» повинна відбуватися поступовими кроками. Ця невеличка кімната, у якій ми перебуваємо, може зробити дуже багато. Тут найсучасніше обладнання в Черкасах, – запевнив Юрій Ткаченко.

Очікується, що кабінет повноцінно запрацює зі стартом футбольного сезону, тобто навесні.

За словами директора Центрального стадіону Юрія Гончарова, це справжній приклад співрпраці міста й області. Для нього це велика відповідальнітсь, бо зараз паралельно триває процедура передання СК «Сокіл» для Центрального стадіону, а це все є поступовими кроками для розвитку спортивної інфраструктури міста.

– У футболі все дуже швидко: як на полі так і навкруги. Створення центру – приклад того, як потрібно вирішувати питання в футболі. Якщо ми так будемо рухатися, то прийдемо до Прем'єр-ліги швидше, аніж вона зможе нас прийняти, – сказав Володимир Лашкул.

Надалі буде тривати процедура, у ході якої буде юридично визначено, хто зможе обслуговуватися в цьому центрі. Для професійних спортсменів це, скоріше за все буде безкоштовно, а для аматорів – платно.

DSC_0825476453_3

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Галя 02.01.2017 19:32
А що воно за інноваційного обладнання за мільйон, яке заміщує фармакологічні навантаження на організм спортсменів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100