реклама

реклама

Починаючи із березня, студенти факультету харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету пройдуть стажування на сучасних європейських підприємствах харчової промисловості, що працюють за новітніми технологіями.

 

420f838f8365cbb59ca771f653fbf616_XL Про це інформує прес-служба ЧДТУ.

– Університет уклав угоду, відповідно до якої у березні та травні дві групи студентів нашого факультету зможуть пройти стажування на переробних підприємствах м'ясної промисловості та винних заводах Німеччини. Працюючи на цих підприємствах, наші студенти зможуть отримати практичні знання про найсучасніші переробні технології, – зазначила декан факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ Лариса Чепурда. – Крім того, уже пройшла співбесіду ще одна група студентів, що проведе літню практику у готелях на балтійському узбережжі Німеччини. Загалом, у цих стажуваннях, що поєднають отримання практичних знань зі своєї спеціальності, мовну практику, знайомство із країною та добре оплачувану роботу, візьмуть участь 40 студентів ЧДТУ.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Свідомий 02.01.2017 12:23
! що це їм дасть в наших реаліях? Наші заробітчани теж мають добру практику роботи європейських країнах, але на жаль набутий досвід застосувати в своїй корумпованій державі не можуть! Користь від цього лише одна - діти побачать як живуть люди в цивілізованій європейській країні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 пенсіонер 02.01.2017 11:39
звиняйте,а назву тих передових підприємств можна якось дізнатисб? там певне й податки чималі крім усього з платні наших практикантів вирахують :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100