реклама

реклама

У ході операції «Акциз-2017» працівники податкової міліції встановили громадянина, який налагодив в районних центрах області реалізацію дизпалива на чотирьох незаконно облаштованих заправках без необхідних дозвільних документів.

1

АЗС були обладнані пластиковими ємностями, насосним обладнанням та паливно-роздавальними кранами, що взагалі не пристосовані для використання при зберіганні та збуті паливно-мастильних матеріалів.

2

В рамках досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1  ст. 204 Кримінального кодексу України (Незаконне придбання з метою збуту, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів) на підставі ухвал суду проведено обшуки на чотирьох АЗС та в вантажному автомобілі з напівпричепом – цистерною, що використовувався фігурантом провадження для транспортування дизпалива.

3

У результаті проведених п`яти обшуків було виявлено та вилучено понад 20 тонн дизельного палива, вантажний автомобіль з цистерною, а також обладнання, яке використовувалося в незаконній діяльності. Загальна вартість вилученого становить майже 1,4 млн. гривень.

Наразі триває досудове розслідування кримінального провадження, інформують в головному управлінні ДФС в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100