реклама

реклама

За інформацією диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, обробка дорожнього покриття автодоріг загального користування для ліквідації ожеледиці та її недопущення проходила ввечері 3 січня та вночі 4 січня у Кам’янському, Канівському, Смілянському, Монастирищенському та Черкаському районах Черкаської області та на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса.

index

Загалом, за добу було використано 41 тонну протиожеледної суміші. Для недопущення ожеледиці, пов’язаної з коливанням добової температури від плюсової вдень до мінусової вночі, піщано-соляною сумішшю було оброблено спуски, підйоми та круті повороти автодоріг за основними напрямками руху.

Впродовж доби у обробці асфальтового покриття на автодорогах області загального користування були задіяні 6 піскорозкидувачів та 5 навантажувачів, у роботах на дорогах були задіяні 15 фахівців. Станом на ранок 4 січня у черговому режимі роботи перебували 75 одиниць техніки та 99 працівників.

На ранок 4 січня, в результаті злагодженої роботи автодорожників області, проїзд забезпечено на усіх автомобільних шляхах державного, регіонального та місцевого значення Черкаської області.

У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Варто планувати дальні поїздки у світлу пору доби та слідкувати за технічним станом автотранспорту. Краще попередити виникнення надзвичайних ситуацій.

Будьте уважні та обережні.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100