реклама

реклама

У Черкасах рішенням міського голови Анатолія Бондаренка оголошено громадське обговорення найменування провулків на території обласної благодійної організації учасників війни, ветеранів праці та пенсіонерів ПАТ «Азот», а також щодо перейменування скверу «Молодіжний» на сквер В’ячеслава Чорновола.

image2.php Про це інформує офіційний сайт міськради.

Пропозиції (зауваження) подаються в письмовій чи електронній формах до відділу підтримки громадянського суспільства: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, каб. 701; тел. 32-84-45, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Термін прийняття пропозицій до 24 лютого.

Пропозиції (зауваження) подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих пропозицій (зауважень).

Круглий стіл «Щодо найменування провулків на території обласної благодійної організації учасників війни, ветеранів праці та пенсіонерів ВАТ АЗОТ та перейменування скверу «Молодіжний» на сквер «В’ячеслава Чорновола», за участі науковців та громадськості відбудеться 3 березня о 15-00 (час проведення заходу може бути уточнено).

Місце проведення: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, каб. 206

По довідки звертатись за тел. 32-84-45.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100