реклама

реклама

Спеціалісти Управління Держпраці у Черкаській області 4 січня розпочали планову перевірку дотримання вимог законодавства з охорони праці та промислової безпеки, з питань праці та умов праці на одному з найбільших підприємств міста за обсягами виробництва хлібобулочних виробів – ТОВ "Черкасихліб ЛТД".

черкасихліб 3

Перевірка розпочалася нарадою з керівництвом підприємства. Товариство з обмеженою відповідальністю вважається лідером серед підприємств міста по впровадженню нових технологічних процесів, тому головні державні інспектори розпочали ознайомлення з проведення ряду превентивних заходів з працівниками щодо актуальних питань безпечного виконання робіт, законодавства про працю та ринкового нагляду в межах повноважень Держпраці.

Заступник начальника Управління Марина Жаркова наголосила на важливості дотримання підприємством вимог чинного законодавства і запевнила, що головні державні інспектори надаватимуть керівництву та працівникам ТОВ «Черкасихліб ЛТД» кваліфіковану інформаційно-роз’яснювальну допомогу з метою профілактики виробничого травматизму та запобігання порушень законодавства з питань праці.

Довідково:

Історія ТОВ «Черкасихліб ЛТД» починається у 1932 році. На сьогодні підприємство займає третє місце в Україні за обсягами виробництва хлібобулочних виробів. Товариство з обмеженою відповідальністю виробляє 270 найменувань хлібобулочної та кондитерської продукції. Середньомісячний обсяг виробництва - 4,5 тис. тонн. Домінуючу позицію в асортименті займає хліб - 75%. З 2010 року на підприємстві впроваджується система управління безпекою харчових продуктів відповідно до стандарту ГОСТ 4161-2003. Продукція підприємства реалізується через власну торгову мережу «Формула Смаку», яка налічує більше 25 торгових павільйонів в м. Черкаси та 7 - в області.

З планом проведення перевірок суб'єктів господарювання Управління Держпраці на 2017 рік керівники підприємств Черкаської області можуть ознайомитися у розділі «Плани, графіки» на сайті Управління, інформує  сектор зв’язків зі ЗМІ Управління Держпраці у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100