реклама
Sucurity Police

реклама

25-річна Сапсай Маргарита 11 років бореться з хронічною хворобою нирок 5 стадії. Дівчині терміново потрібна пересадка нирки, її мама може стати донором, операцію готові зробити у Києві (в інституті ім. О.О. Шалімова). Проте на доопераційну і післяопераційну терапію в сестри не має коштів. Щоб зробити операції, родині потрібно 150 тисяч гривень, і 20-30 тисяч гривень на доопераційне обстеження.

Про це із закликом про допомогу написала у Фейсбуці сестра Маргарити Юлія Задніпряна.

Хвороба вперше дала про себе знати у жовтні 2005 року. Протягом чотирьох місяців лікарі не могли встановити вірний діагноз, потім виявили, що це системний червоний вовчак. Відтоді Маргарита веде боротьбу за нормальне життя з хронічною хворобою нирок. Довелося покинути школу, та протягом трьох років навчатися вдома. Весь цей час мама виховувала двох доньок сама.

З 2011 року сталося різке загострення хвороби СЧВ і з цього часу Маргариті доводиться тричі на тиждень (по чотири години) їздити в інший кінець міста на гемодіаліз.

У 2016 році аналізи значно погіршилися, лікування вже не допомагає, і врятувати життя може тільки трансплантація нирки. Зараз у неї постійні судоми (діагноз – синдром «безтурботних ніг»), підвищений тиск та нудота. Стати донором погодилася стати мама, яка готова на все заради своєї дитини, але за лікування потрібно буде заплатити величезні гроші, які родині Маргарити самостійно не зібрати. Тому вони просять допомоги у небайдужих людей.

МФО – 305299

Код ЄДРПОУ – 14360570

Рахунок одержувача – 29244825509100

Номер карти приват банку – 5168755602646263

Сапсай Маргарита Миколаївна.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100