реклама
Sucurity Police

реклама

Уманською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном (розбій), поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя і здоров’я особи), ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно.

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що 31-річний житель м. Умань, на початку листопада 2016 року здійснив напад на 47-річного чоловіка, штовхнувши останнього в спину, в результаті чого потерпілий впав і вдарився обличчям об асфальт, чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження, що відносяться до легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, після чого заволодів барсеткою потерпілого в якій перебували грошові кошти та особисті речі останнього.

Крім того, 21.11.2016 перебуваючи в одному з магазинів м. Умані, з метою таємного викрадення чужого майна, шляхом вільного доступу таємно викрав з торгових полиць магазину товари на суму близько 500 грн.

Також, 23.11.2016, даний чоловік, перебуваючи на території одного з парку м. Умань, діючи умисно та цілеспрямовано усвідомлюючи протиправність своїх дій, шляхом вільного доступу таємно викрав на одній із лавок парку, на якій сидів чоловік поліетиленовий пакет, який належав останньому, в якому перебували електротовари на суму майже 550 грн., після чого з місця скоєння злочину зник.

Вказаний молодик раніше притягувався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини проти власності, та дані злочини вчинив у період іспитового строку.

У разі доведення вини, злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Про це повідомили в Уманській місцевій прокуратурі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100