реклама

реклама

Призерка чемпіонату України, фіналістка чемпіонату Європи, черкащанка Анна Кудій була здивована, що не отримала цьогоріч підтримки від міської влади. Вона зазначає, що в школі у неї брали для цього документи. Клопотався щодо цього питання і її тренер Володимир Вавринкевич.

4xnx53VtP3o

Анна навчається в 11 класі гімназії №1. Раніше стипендій не отримувала, та цього року розраховувала, бо її отримують знайомі спортсменки. Плюс збір документів для цього дав їй надію. І це була б суттєва допомога для атлетки.

Тренер спортсменки взагалі зазначає, що відсутність підтримки для підопічної може в подальшому вплинути на її мотивацію в спорті.

Однак, як роз’яснили «Прочерку» у міськраді, відповідно до положення про стипендію міського голови провідним спортсменам м. Черкаси, учасників такої програми визначає комісія.

«Останнього разу вона засідала перед новим роком і обрала 20 стипендіатів - тих, кого вважала гідними цієї стипендії. Фіналістка чемпіонату Європи Анна Кудій не є членом Національної Збірної України, а це є однією з вимог до стипендіата, тому її кандидатура була подана на стипендію, але комісією не схвалена, – пояснив виданню очільник департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Ігор Волошин.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 А1234 09.01.2017 21:48
чи можливо це, що людина, яка представляла Україну на міжнародному старті, бігла у складі естфетної команди України, не є членом цієї команди?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100