реклама

реклама

У реанімаційному відділенні Смілянської центральної районної лікарні ім. Софії Бобринської у зв’язку з численними тілесними ушкодженнями у непритомному стані померла дворічна дитина, яка проживала в одному із сіл Смілянського району, повідомляє Смілянська місцева прокуратура.

 

thumb_5889_news_xl-150x150 Трагедія сталася 2 січня. За цим фактом смілянська поліція того ж дня внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Окрім того, Смілянською місцевою прокуратурою від 3 січня внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо злісного невиконання батьками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки, передбаченого ст. 166 КК України.

Таким чином, разом із з’ясуванням обставин отримання дитиною тілесних ушкоджень, слідством встановиться належність виконання батьками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 стабилизец 10.01.2017 12:11
эка невидаль пьяная агрессия, так же, как и трезвое безразличие.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Регіональна Тальнівщина 10.01.2017 10:49
Ви напевно помітили, скільки останнім часом в людей накопичилось надлишкової агресії. І джерело цієї агресії - водка, продажні ЗМІ, тупі і цинічні власть-імущі

З цим всим потрібно почати боротися...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100