реклама

реклама

Золотоніською місцевою прокуратурою, у порядку ст. 23 Закону України «Про прокуратуру», виявлено факт незаконної приватизації земельної ділянки в межах міста Канева, Черкаської області.

Зокрема, жительці м. Канів, відповідно до рішення Канівської міської ради, в 2016 році передано земельну ділянку безоплатно у власність за рахунок земель Канівської міської ради для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

В подальшому виявлено, що вказана громадянка вже скористалась правом на безоплатну приватизацію земельної ділянки ще у 2007 році відповідно до Державного акта на право власності із цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

В зв'язку з вище викладеним, прокуратура звернулась з позовною заявою до суду  про визнання недійсним та скасування вказаного рішення Канівської міської ради про надання у власність земельної ділянки та скасування державної реєстрації права власності.

Рішенням Канівського міськрайонного суду від 26.12.2016 позовна заява прокурора задоволена в повному обсязі, вищевказане рішення та державна реєстрація права власності на земельну ділянку скасовані, земля повернута до земель комунальної власності міста Канева.

Про це інформує прес-служба прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100