реклама
Sucurity Police

реклама

У кінотеатрах України стартує Національна прем’єра документального фільму «ВОЇНИ ДУХУ» про крайні дні, години, хвилини героїчної оборони Донецького аеропорту.

image.php

У Черкасах 19 січня о 15.00  у великому залі кінотеатру «Україна» за адресою вул. Смілянська, 21 відбудеться урочиста прем’єра та зустріч пам’яті.

Запрошуємо на перегляд фільму та знайомство з кіборгами міста Черкас!

Національну прем’єру фільму «ВОЇНИ ДУХУ» в кінотеатрі «Україна»  транслюватимуть з 19 по 26 січня о 15.00. Квитки в касі кінотеатру.

«ВОЇНИ ДУХУ» - фільм документ, фільм-хроніка. Як підірвали новий термінал Донецького аеропорту. Як воїни виходили з підірваного ворогом терміналу. Як рятували поранених побратимів. Як обороняли метеостанцію, через яку могли прорватися до своїх захисники Донецького аеропорту.  Як виживали, помирали й повертались з полону. Як залишились людяними і незламними у доленосній ситуації – ВОЇНАМИ ДУХУ.

Національний фільм «ВОЇНИ ДУХУ»: Картина озвучена музикою українських виконавців – Орестом Лютим та Katya Chilly Group. Хронометраж фільму 48 хвилин. Не містить сцен насилля та жорстокості. Фільм створили незалежні автори Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко. (Доречі, Анна Мартиненко, закінчила Черкаську загальноосвітню школу №12, працювала на «Вот так Радіо» в Черкасах, вела романтичну програму «Все для тебе» на телеканалі «Інтер»).

Ознайомитись із трейлером фільму можна ТУТ і ТУТ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100