реклама

реклама

Десятирічну ученицю школи №17 Марію Шакіну батьки однокласників вирішили перевести до іншого класу. Цькування на її адресу почалися, тоді, коли дівчинка поскаржилася на вчительку. Про це у «Фейсбуці» повідомляє її батько Дмитро Шакін.

CHerkasy

«Вердикт батьківських зборів 5-Б класу майже одностайний - наша донька "не має права далі навчатись в класі і повинна бути переведена в інший клас", інакше їй цькування з боку однокласників забезпечене, а я - "садист", якщо добровільно не заберу свою дитину з классу… Як бачимо, "лінія фронту" сьогодні проходить не тільки на Сході країни - вона проходить в кожному місті, де точиться боротьба між минулим та майбутнім Держави! Цей "розподіл" не витримують навіть деякі "вчорашні друзі", тому що він проходить і через кожне небайдуже серце!» – пише Шакін в «Фейсбуці».

Він також звертається до керівництва області стати на захист спаплюженої дитячої гідності.

«Чи ваш патріотизм зводиться виключно до "прокачки пресу" перед будівлею ОДА, та примітивних "флеш-мобів", профінансованих з бюджету області?!» – зазначає черкащанин.

Нагадаємо, наприкінці року у Черкасах розгорівся освітній скандал. Батько дівчинки Дмитро Шакін оприлюднив аудіозапис уроку, де вчителька англійської мови підвищує голос на дітей та постійно їх ображає. Після цього комісія при департаменті освіти та гуманітарної політики міськради вирішила звільнити вчительку, а у дівчинки почалися проблеми у школі.

реклама

Коментарі  

 
+4 #11 стабилизец 12.01.2017 10:25
Цитую Любов Майборода:
Ситуація з Марією Шакіною показала наскільки крихка наша Незалежність. Осатанілі нащадки енкаведистів

Покаялись ли вы публично, пани Люба, в своем темном комсомольско-коммунистическо м прошлом, атеистическом к тому же. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 Антонио 12.01.2017 10:10
Нет ну наши "политики" местечкового разлива это что-то...
Готовы жертвовать всем и вся ну только не своими интересами
Вы мадам о девочке подумали со своими лозунгами?
Или может будете ходить с ней каждый день в школу и сидеть за партой
Скоро выборы? Уже на старте? ))
Миллионы в этой стране думают иначе и по своему и но боятся об этом говорить, боятся этих осатанелых политиков которые ради пиара готовы растоптать и уничтожить всех кто думает иначе
Сегодня они "ганьбят" советы и тех людей которым было хорошо в этом времени не оставляя им право выбора
Завтра будет другая тема и будут "ганьбить" что-то другое
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 В. Белий 12.01.2017 09:43
Цитую Любов Майборода:
Ситуація з Марією Шакіною показала наскільки крихка наша Незалежність.


Крихка??? а хто її міцною повинен робити??? Ваші колеги - вори та корупціонери???
Люди не сліпі, вони постійно бачать, що під маской патріотизма та "любові к Родінє" процвітає корупція, крадіжки мільярдів, виставлення народу в дурнях. Гарно одіти вишиванку і колядки співати, але ж це вічно не буде продовжуватись. Ви скажете "начніть з себе"??? Начну... у мене пенсія 2 тис., а за квартиру плачу 1200. А у сраного менеджера-банкіра з НБУ - 300 тис. у місяц. Він сильно розумний, чи держава багата??? Я мовчу про НАБУ і т. інше. І це очевидно все - як Ви думаєте у мене є думки радіти що я незалежний!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #8 Любов Майборода 11.01.2017 21:51
Ситуація з Марією Шакіною показала наскільки крихка наша Незалежність. Осатанілі нащадки енкаведистів миттю згуртувались захищати "советскую власть", при якій вони були "уважаємые люди". Зверніть увагу на дописи - ПОВНА АНОНІМНІСТЬ! Бо перелякані.:P . Марії та її родині бажаю Божого благословіння: Господь дасть випробування, дасть і сили їх витримати. Ми пишаємось тобою, Маріє!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 П 11.01.2017 21:38
Цитую Ольга:
ЯКА ГАНЬБА!!! МЕР МІСТА ПОВИНЕН ОБОВ"ЯЗКОВО ВТРУТИТИСЬ В СИТУАЦІЮ!!!! Хіба таким вчителям місце в школах??? Де ж виховання патріотизму і любові до Батьківщини

Якщо Ви вважаєте справедливим (чи, може, патріотичним?) те, що на підставі змонтованого з кількох десятків записів кількахвилинног о "доказу" Ви ставите питання про "місце в школах", то мені Вас щиро жаль. Подумайте, чи Ви у своєму спілкуванні не говорите часом фраз, які, будучи вирваними із контексту розмови і відповідно змонтовані, можуть створити уявлення про Вас як про терориста, скажімо? А ще врахуйте можливу наявність "провокатора", який протягом тривалого часу може ненав’язливо (ну, чи нав’язливо) "наштовхувати" на "потрібну" тему і записувати... Може таки слід у таких випадках вислуховувати принаймні обидві сторони, спробувати відсторонитися від емоцій і забути на деякий час про сумнівні докази і хоча б спробувати подивитися на ситуацію під різними кутами, а вже потім робити якісь висновки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Антонио 11.01.2017 21:01
17 школа заточена на бабосы, барыжная вообщем
Там мало интеллигенции, в основном "ща в нос дам"
Тупо выкачивают бабосы с родителей, начиная с подготовительны х курсов и заканчивая выпускным
А родители 50% тупо друг перед другом сорят деньгами,а другие 50% "тянутся"
Учителя тоже 50% чистые барыги, варианты заработать от банального сбора денег на "текущие расходы", на ремонт - до занижения оценок для того чтобы "повышали" знания на внекласных платных занятиях...ну и т.д
Я это к чему...знали куда отдавали, надо переводиться иначе девочке очень сложно там будет...И думать надо не как входишь в ситуацию а как будешь выходить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #5 Інь і Янь 11.01.2017 14:08
Багато в Черкасах українців тільки борода у них із вати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #4 Пересічний 11.01.2017 01:32
Хто може надати внятну відповідь.
Чи дозволяє законодавство несанкціоноване використання засобів аудіо запису ?
На скільки мені відомо, заборонено підслуховувати навіть своїх підлеглих та робітників.
Виявлення засобів несанкціановано го запису голосу і донині входить до переліку показників в роботі СБУ.
Здається що про це всі мовчать для того щоб зайвий раз не травмувати дівчинку, яку батько по суті втянув в кримінальний злочин коли попросив записати голос викладача.
Більш того, в суспільстві існує насторога до схильних записувати те що складається у взаємовідносина х, цей шлейф за нею буде тягнутися завжди, в якому б колективі вона б не була, завжди буде відчувати до себе насторогу, а це породжує комплекси та неуживчивість серед друзів та колег.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #3 NON 11.01.2017 01:09
тут уже не в учительнице дело и не в поисках правды, родители одноклассников однозначно определились, что девочке в классе покоя не будет. А Шакин если хочет психического спокойствия своему ребёнку пора уже перевести её в другую школу и перестать раскачивать ситуацию.Тут или спокойствие ребёнка или собственный пиар.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #2 Kaban 11.01.2017 00:38
Яким місцем думав цей батько, коли примушував свою десятирічну доньку, протягом декількох місяців, вести аудіозаписи уроків? Потів змонтував з них три хвилини і оприлюднив у всих можливих ЗМІ, які могли однобоко висвітлювати його точку зору!!! Наскільки він правий (адекватний) у своїх діях по відношенню, у першу чергу, до своєї дитини?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100