реклама

реклама

На економічно-активних підприємствах міста Сміли, станом на 01.01.2017, заборгованість із виплати заробітної плати відсутня.

 

На підприємствах, що призупинили свою діяльність (Смілянська філія ТОВ «Еліт»), станом на 01.01.2017, сума заборгованості із виплати заробітної плати склала 3502,00 тис.грн..

На 4 підприємствах-банкрутах загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати, станом на 01.01.2017, становить 2831,58 тис.грн.. На підприємстві-банкруті СКВП «Комунальник», станом на 01.01.2017, заборгованість погашено повністю. Найбільшу заборгованість із виплати заробітної плати серед підприємств-банкрутів має ДП «Приладобудівний завод «Райдуга» - 2557,60 тис.грн.. Кожен з арбітражних керуючих підприємств проводить необхідну роботу для того, щоб ліквідувати заборгованість із виплати заробітної плати.

Виконавчим комітетом Смілянської міської ради приділяється постійна увага питанню погашення боргів із заробітної плати та єдиного соціального внеску на підприємствах міста.

Щомісячно на засіданнях тимчасової комісії з питань контролю за погашенням заборгованості із заробітної плати  та забезпеченню своєчасної сплати страхових внесків до Пенсійного фонду, надходжень до бюджетів всіх рівнів розглядаються питання погашення заборгованості із сплати єдиного внеску до Пенсійного фонду України та погашення заборгованості із виплати заробітної плати підприємствами. Протягом 2016 року проведено 12 засідань, за результатами яких прийняті відповідні рішення.

Про це інформує сайт Смілянської міськради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100