реклама
Sucurity Police

реклама

7-річна Діана Танасієнко та її мама 31-річна Ірина з Черкас потребують допомоги. Дочку і матір необхідно терміново оперувати. Дівчинка має проблеми із зором. У жінки в голові виявили аденому гіпофіза, а з ендокринології - синдром Іценка-Кушенга. На лікування матері і дочки потрібно щонайменше 120 тис. грн. Про це пише "Газета по-українськи"

745378_w_300

"Проблеми зі здоров'ям у Діани почалися з 5 років. У неї боліли очі, з'явилася косоокість. Приписали окуляри, але зір cтрімко знижувався. Кожні три місяці ми міняли окуляри. Всього 11 пар. Лікарі запевнили, що в дитини є проблеми із судинами голови. Ми поїхали на обстеження до "Охматдиту". Там виявили сліпоту правого ока. Сказали, що врятувати його не можна. В одній із клінік порадили пройти комп'ютерне лікування. Однак після першого курсу косоокість ще більше загострилася. Три місяці лікування не принесли позитивних результатів.

Ми проконсультувалися в клініці Одеси. Там виявили, що правим оком Діана бачить лише на 2 відсотки, лівим на 50. Нам сказали, що потрібна термінова операція. Маємо бути в клініці після 18 січня. Орієнтовно треба взяти з собою щонайменше 10 тисяч гривень. Скільки коштуватиме реабілітація, лікарі не кажуть. Все залежатиме від результату операції. Лікування триватиме кілька місяців", - розповіла Gazeta.ua Ірина Танасієнко.

В Ірини восени 2016 року в голові виявили аденому гіпофіза, а з ендокринології - синдром Іценка-Кушенга. Обстеження проходила в столичному інституті ендикролоногії. Там сказали, що синдром Іценка-Кушенга трапляється раз на 5 тис. хворих.

"Видаляти в Україні аденому не беруться, бо дуже маленька. Але через неї в мене відмирає зоровий нерв і маю сильні головні болі. Проблеми з ендокринології призводять до набряку верхньої частини тулуба: живота, грудної клітини, рук і обличчя. Пропонують спочатку видалити наднирники. А це інвалідність і все життя треба жити на ліках. А в мене троє дітей. В Америці або Санкт-Петербурзі можуть одразу видалити аденому, а наднирники не чіпатимуть. Вартість операції становить від 60 до 100 тисяч гривень. Плюс витрати на аналізи в приватних клініках і проживання. Після видалення аденоми проблема зникне. Але потрібна буде реабілітація, яка триватиме три роки", - додала Ірина.

"Зібрати таку суму для моєї сестрички Діани і мами наша сім'я не зможе. Живемо лише на зарплату тата. Він отримує в місяць 2,5 тисячі гривень. Я звертаюся до всіх людей, хто прочитає нашу історію. Допоможіть моїй сестричці і мамі, хто стільки зможе, щоб їх прооперували, і вони були здорові", - просить брат, 11-річний Роман Танасієнко.

Реквізити для допомоги:

"Ощадбанк"

МФО: 354507

ЄДРПОУ: 02767059

Номер транзитного рахунку за операціями з платіжними картками: 290919011

Номер рахунку: 262 500 000 695 80

Ідентифікаційний номер: 3142121441

Призначення платежу: Танасієнко Ірина Тарасівна.

Картка Приватбанку - 5168 7559 3158 9408 (Танасієнко Роман Романович), контакти Діани Танасієнко - 097 456 48 16.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100