реклама

реклама

Вчора, 11 січня, у прокуратурі Черкаської області відбулася робоча зустріч з Регіональним координатором Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Черкаській області Лесею Валяєвою.

DSCN0008

Зустріч з гостею проводив заступник прокурора області Олександр Мироненко. Також у заході взяв участь начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області Підліснюк О.М.

У ході розмови учасники обговорили шляхи запровадження нових підходів у забезпеченні та дотриманні прав людини в місцях несвободи в області та ретельно дослідили питання можливого налагодження ефективної співпраці з громадськими організаціями, зокрема шляхом проведення спільних  заходів у спеціальних установах Головного управління Національної поліції та режимних закладах Державної кримінально-виконавчої служби в області.

У ході спілкування особливо ретельно обговорено необхідність активної взаємодії між органами прокуратури області та Регіональним координатором Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини у Черкаській області, що у свою чергу слугуватиме забезпеченню належних умов тримання громадян у піднаглядних органах та установах, а також наданню якісної та своєчасної медичної допомоги затриманим, взятим під варту, і засудженим особам.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 депутат 12.01.2017 12:11
Хороше фото, гарні обличчя, потрібна зустріч, а толку ніякого. Створюється вигляд якоїсь роботи і всі намагаються показатись такими хорошими, вовки в овечих шкурах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100