реклама
Sucurity Police

реклама

Поліцейські охорони Черкащини вкотре підтвердили високий фаховий рівень охорони домоволодінь громадян, затримавши злодійку з речовими доказами на місці скоєння крадіжки

злодійка

О четвертій годині ранку сигнал тривоги з приватного будинку в м. Золотоноша Черкаської області сповістив про несанкціоноване проникнення до об’єкту, що перебуває під охороною Управління поліцїі охорони в Черкаській області.

Наряд групи реагування в складі поліцейських охорони м. Золотоноша та працівників Золотоніського відділу поліції протягом трьох хвилин від надходження сигналу прибув на місце пригоди.

Розбите віконне скло біля вхідних дверей та людська постать, яка дуже швидко втікала з двору, спритно перескакуючи паркани, майже не викликала сумнівів у злочинному характері виниклої ситуації.

Затримання втікача – це вже буденна «справа техніки» поліцейських охорони, але не обійшлося без здивувань – злодієм виявилась дівчина.

Місцева мешканка 1996 року народження зізналась, що проникла у вказане житло з метою викрадення цінних речей для продажу та придбання за виручені кошти наркотичних засобів. Тягла все підряд – побутові електроприлади, посуд, одяг.

Поліцейські охорони передали затриману слідчо-оперативній групі Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області для встановлення всіх обставин скоєння злочину та причетності до інших.

Власник вказаного домоволодіння стверджує:

Лише завдяки обладнанню будинку охоронною сигналізацією та скоординованим і кваліфікованим діям всіх задіяних працівників поліції охорони моє майно залишилось неушкодженим, і я щиро вдячний правоохоронцям!

Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Громадянин 12.01.2017 17:17
Молодці! Респект службі Державної охорони! Патрульні поліцейські вчіться у таких фахівців як потрібно нести службу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100