реклама

реклама

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують звільняти зі снігових заносів автотранспорт, серед якого – і автомобілі «швидкої допомоги», інформує офіційний сайт ДСНС в Черкаській області.

78

11 січня о 14:35 в селі Нове Місто Монастирищенського району через ускладнення погодних умов до снігового замету потрапив автомобіль екстреної медичної допомоги, який повертався з виклику. Рятувальники Монастирищенської пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце пригоди, за допомогою повнопривідного автомобіля та лебідки звільнили автомобіль із замету, після чого він зміг продовжити рух.

Того ж дня шполянські рятувальники двічі звільняли із снігових заметів автівки, які через погіршення погодних умов потрапили до снігових заметів. Перший випадок стався у селі Межигірка, де рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини, допомогли водієві автомобіля «ВАЗ-2106» виїхати із снігового замету. Аналогічна ситуація сталася вже о 14:52 поблизу села Скотареве. Черговий караул Шполянської пожежно-рятувальної частини за допомогою лебідки звільнили із снігового полону автомобіль «ВАЗ-2109».

11 січня о 20:20 поблизу села Мельники Чорнобаївського району через ожеледицю два великовантажних автомобілі «МАН» та «ДАФ», потрапивши на слизьку ділянку дороги, перекрили своїми причепами автошлях, зупинивши по ньому рух транспорту. Аналогічна ситуація сталася у цьому ж районі о 22:12 поблизу села Михайлівка. Потрапивши на слизьку ділянку дороги, водій автомобіля «ГАЗ-53» не впорався із керуванням та з’їхав у кювет звідки власними силами виїхати на дорогу не зумів. В обох випадках рятувальники Чорнобаївської пожежно-рятувальної частини прибули на місце пригоди та звільнили автомобілі із снігового полону.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100