реклама

реклама

11 січня депутат Черкаської обласної ради від ВО «Свобода» Сергій Воронов направив звернення до голови Черкаської обласної ради з вимогою негайного ініціювати відкритий та прозорий конкурс на посаду директора комунального підприємства «Готельний комплекс «Дніпро». Окрім того депутат вимагає звіту в.о. директора підприємства Лебєдцова Б.Б. за роботу в 2016 році на найближчій сесії Черкаської обласної ради, інформує прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода»

Сергій Воронов в обласній раді

Націоналіст занепокоєний господарським станом підприємства. Зокрема вимагає чіткої інформації щодо нашумілої в Черкасах земельної ділянки за адресою Мендєлєєва, 4 на якій розташований комплекс будівель обласної громади.

«Нещодавно давно на сесії Черкаської обласної ради нас запевняли, що через незадовільний стан здоров’я директор КП «Готельний комплекс «Дніпро» Володимир Жаботинський не може надалі керувати підприємством. Всупереч попередженням свободівців влада протягла його звільнення більшістю голосів. Невдовзі було призначено нового виконувача обов’язків директора, який, на мій погляд, вчинив дії, спрямовані не на розвиток підприємства, зокрема, що стосуються земельної ділянки за адресою Мендєлєєва, 4. Сам же Володимир Жаботинський продовжив працювати на підприємстві, проте вже на іншій посаді. Тобто його звільнили з єдиною метою – поставити «свого» керівника, який би підписував потрібні документи.

Щодо Мендєлєєва, 4, то на цій земельній ділянці розташований комплекс будівель обласної громади, а сама ж земельна ділянка відійшла в оренду приватній компанії. Переконаний, що наступним кроком буде так зване внесення невід’ємних поліпшень та відчуження комунального майна за безцінь. Саме орендна плата за це майно є одним із основних доходів готелю «Дніпро». Тож опісля всіх цих махінацій існує велика ймовірність того, що майно буде продано за безцінь, а «Готельний комплекс «Дніпро» буде заведено в збитки, і його спіткає така ж доля. Тож задля упередження подібних ситуацій вимагаю звіту в.о. директора за роботу підприємства в 2016 році, а від голови обласної ради – у стислі терміни ініціювати відкритий та прозорий конкурс на заміщення посади директора підприємства», – наголосив депутат Черкаської обласної ради від ВО «Свобода» Сергій Воронов.

Нагадаємо, що днями черкаські представники Спілки археологів України висловили стурбованість та обурення щодо планів Черкаської міської ради по зміні цільового призначення та здійснення багатоповерхової забудови земельної ділянки за адресою: м. Черкаси, вул Менделеева, 4 (так званої «дачі Андреєва»). Про це йдеться у їхній пропозиції-зверненні до громадських слухань, які мають відбутися незабаром.

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Святослав 13.01.2017 00:00
хоч хтось ворушить це питання!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100