реклама

реклама

Автобус «Тальне – Лісове» ледве не опинився у ставку. Подія сталася у вівторок, 10 січня, на виїзді з села Веселий Кут на Тальнівщині, інформують «Вісті Черкащини».

1101201717490979705

– Водій Валентин Холодкевич здійснював рейс в Лісове, – розповідає голова правління ВАТ АТП 17137 Віталій Накоп’юк. – Там у нього «полетів» диск зчеплення. Відтак пасажирів на зворотній рейс водій не брав. Викликав допомогу. Ми послали КАМАЗ, щоб відбуксирувати автобус у Тальне. На крутому повороті біля Веселого Кута автобус занесло, й він покотився у бік ставка. Зупинився за декілька метрів від водойми. Щоби витягти старенький ПАЗ, треба було знайти підходящу лебідку. Весь вечір із нами був сільський голова Павло Козаченко. Михайло Глийовий прислав із Лісового трактор. Пошуки лебідки затяглися. Аби не наражати людей на небезпеку і не тягти вночі, я вирішив залишити автобус на ніч у селі. Зранку ми лебідку знайшли. Її виділив Віктор Калініченко. Трактор Т-150 пригнав начальник автодору Петро Чубань.

Автобус витягли о 9 годині ранку. Його відбуксирували в гараж.

Утім дехто стверджував, що автобус занесло, бо дорога в тому місці була не посипана.

– Неправда, дорога була посипана, – каже сільський голова Павло Козаченко. – Однак від постійного снігопаду проїжджа частина перетворилася на кашу. В цій каші автобус і понесло. Плюс були порушені правила буксирування.

Більшу частину парку автобусів АТП 17137 становлять старі машини, вік яких від 30 до 35 років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100