реклама

реклама

У провадженні поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, а саме умисне вбивство, а саме вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Досудовим розслідування встановлено, що 27-річний чоловік, 10 січня 2017 року, близько 22 години, перебуваючи в коридорі домоволодіння, що знаходиться в  с. Богуславець, Золотоніського району, Черкаської області, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, умисно, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, розуміючи протиправний характер своїх дій та бажаючи настання негативних наслідків, наніс численні удари кулаками лівої та правої руки в обличчя та ногами по тулубу своєму батьку, в результаті чого останній отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої травми грудної клітки у вигляді переломів ребер ліворуч та забою лівої легені, закритої травми живота у вигляді крововиливу в ділянці підшлункової залози, а також тілесні ушкодження у вигляді травми голови з крововиливом під м’які мозкові оболонки, численні переломи кісток лицевого черепу, які супроводжувалися кровотечею з попаданням крові в дихальні шляхи, що спричинило порушення дихання, від яких потерпілий помер на місці.

Вказану особу 11.01.2017 затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, а саме умисне вбивство, а саме вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Досудове розслідування триває, відносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Про це повідомили в Золотоніській місцевій прокуратурі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100