реклама

реклама

32-річній Оксані Колодій із Звенигородки повернули загублений нею у вівторок, 10 січня, дороговартісний телефон «iPhone 6», пишуть «Вісті Черкащини».

images В магазинах такий коштує від 9 тисяч гривень. В другій половині дня жінка вийшла від друзів і втратила його дорогою додому. Пропажу виявила вже у квартирі.

– Як я його могла «посіяти» – не розумію. Якби хоч пила тоді щось, – сміється Оксана. – Зазвичай він лежить у мене в сумочці, але не брала її з собою, бо йти недалеко було до друзів. Лежав у кишені пальто. Коли вже переодяглась, то виявила, що телефону немає. Зателефонувала із стаціонарного до друзів, у яких гостювала, кажуть, ніде немає. Сіла й розплакалась. Мені його подарував чоловік. Коштує апарат чимало. Чоловік віддав минулого року за нього майже 13 тисяч гривень.

Згодом додому з роботи повернувся її чоловік Андрій. В руках тримав загублений «iPhone».

– Я дар мови втратила. Питаю, як він в нього опинився. Виявляється, його знайшов якийсь хлопчина. Знайти власника він не міг з нього, бо заблокований, то витягнув СІМ-картку і зателефонував до мого чоловіка. Він так там і підписаний. Є ще нормальні і чесні люди? – каже Оксана.

Хлопця звати Олег. Живе у Звенигородці. За знахідку Андрій Колодій віддячив йому відносно невеликою грошовою винагородою – 600 гривень.

Чужим «iPhone’ом» користуватися не вийде, кажуть фахівці. Зазвичай у такому телефоні увімкнена спеціальна програма, яка дозволяє власнику відстежити його у разі втрати. Окрім цього, в ньому є блокуюче програмне забезпечення. Розблокувати «iPhone» методом «прошивання» не вдасться.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Бабенко 12.01.2017 22:19
У мене товариш загубив в таксі Айфон, відразу його заблокували. Кілька разів потім він вмикався в центрі Сміли в районі ломбарів, а потім зник навіки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100