реклама

реклама

Цієї зими золотонісці зіштовхнулися з новою проблемою – у місті почала виходити з ладу система водопостачання. За останні два тижні у Золотоноші трапилося більше десяти поривів міського водопроводу. Зарадити може лише заміна старих труб на нові. Про це в коментарі «Про все» розповів начальник управління ЖКГ Золотоніської міської ради Олександр Флоренко.

15871668_1176699702379720_7423560901016788482_n

– Можна сказати, що наша система водопостачання «посипалася». Поломки трапляються у різних частинах міста. За останні два тижні трапилося близько 15 аварійних ситуацій, через які на певний час доводилося відмикати водопостачання до осель містян. Навіть на Різдво значна частина Золотоноші лишалася без води. Але ми намагаємося усувати всі аварійні ситуації. Інколи бригадам доводилося стояти по пояс у воді у мороз, аби максимально швидко відремонтувати порив, – розповідає Олександр Флоренко.

За його словами, заміни потребує близько 160 кілометрів водопроводу.

– У деяких районах міста лежать труби ще 1956 року. Тому зараз ми ведемо переговори із Євробанком щодо кредитування капітального ремонту системи. У місті хороша свердловина і якісна вода, але вона псується, надходячи до містян по старих трубах. Тому, після їхньої заміни на пластик, зміниться і сама якісь води, – зазначає пан Олександр.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100