реклама

реклама

Упродовж 2016 року органами прокуратури області вжито низку заходів, спрямованих на забезпечення законності під час виконання судових рішень у кримінальних провадженнях, а також застосування інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.

Так, в установах кримінально-виконавчої системи області заборгованість із виплати заробітної плати перед співробітниками, звільненими засудженими та засудженими, які відбувають покарання у виправних колоніях та СІЗО, перед Пенсійним фондом, дебіторська заборгованість підприємств, де працюють засуджені до виправних робіт,  відсутня.

Поряд з цим, у діяльності установ виконання покарань та попереднього ув’язнення області у поточному році виявлялись порушення в частині додержання режимних вимог, технічного облаштування вказаних установ, належного матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення спецконтингенту.

З метою запобігання і протидії злочинності та корупції в установах виконання покарань протягом 2016 року прокуратурою області розпочато 2 кримінальних провадження за фактами виявлення у працівників зазначених установ при спробі та доставки у режимні об’єкти наркотичних засобів, які скеровані до суду з обвинувальними актами.

Загалом, з метою забезпечення реального стану законності у піднаглядних установах виконання покарань органами прокуратури області у минулому році внесено 52 документи прокурорського реагування, за результатами розгляду яких до відповідальності притягнуто 53 службові особи.

Про це повідомили в Прокуратурі Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 бульба 14.01.2017 19:08
добре діло робите панове. На перспективу для себе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100