реклама

реклама

13 січня з ініціативи свободівців та за сприяння депутата Черкаської обласної ради від ВО «Свобода» Сергія Воронова у Черкасах поліція закрила переїздну виставку диких тварин «Світ Джунглів».

Активісти закривають незаконну виставку

Напередодні, 12 січня, у ТРЦ «Хрещатик Сіті» націоналісти виявили пересувну виставку диких тварин «Світ Джунглів», викликали поліцію для фіксації порушення Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження».

Наступного дня свободівці завітали на виставку з метою припинення порушення закону в реальному часі. Сергій Воронов викликав поліціянтів аби в правовому порядку зупинити незаконну підприємницьку діяльність та закрити виставку диких тварин. Так як і напередодні підприємець стверджувала, що виставка є стаціонарною, а не пересувною. Також підприємець не надала документи, які підтверджують її право використовувати диких тварин у видовищних заходах (виставках). Власники тварин за законом зобов’язані мати документи на кожну з тварин, проте як виявилось не всі їх утриманці мають ветеринарний паспорт.

Сьогодні Діана Тяско додала до матеріалів справи фото та відеоматеріали й уже в понеділок буде відслідковувати стан розгляду протоколу та контролювати аби власників виставки покарали за жорстоке поводження з тваринами.

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100