реклама

реклама

Після вдалого завершення відомчих випробувань, а також випробувань санітарного автомобіля «Богдан 2251» в зоні проведення АТО Міністерство оборони України видало наказ про допуск до експлуатації автомобіля у Збройних Силах України. А у грудні минулого року перше авто вже надійшло до військової частини, повідомляє прес-служба корпорації «Богдан».

news-13.01.2017-p2

«Санітарка» створена з урахуванням сучасних вимог та передового досвіду надання долікарської допомоги військовослужбовцям. Автомобіль підвищеної прохідності побудовано на шасі GreatWall Wingle 5. Необхідно підкреслити, що розробка авто велась із залученням фахівців Міністерства оборони, тому в ньому враховані потреби і досвід експлуатації саме військовими лікарями.

Санітарний модуль автомобіля виготовлено з використанням високоякісних матеріалів, що відповідають сучасним санітарним вимогам. Варто звернути увагу, що зовні модуль виконано з алюмінію, який забезпечить надійний захист від корозії, а внутрішнє оздоблення виконано з негорючих та зносостійких матеріалів. Санітарна частина автомобіля належно захищена від вологи та пилу, обладнана локальною системою обігріву, системою вентиляції з очисними фільтрами повітря, зональною та загальною системою освітлення, передбачає можливість підключення електроприладів, салон обладнаний додатковим евакуаційним виходом та передбачає штатні місця встановлення типового обладнання. Модуль має спеціальні кріплення для демонтажу та підйому, тому за необхідності, при втраті чи поломці шасі, його можна швидко демонтувати та змонтувати на інше шасі.

news-13.01.2017-p1

Нагадаємо, раніше в Звіті складеному представниками Збройних сил України та Міністерства оборони України, який було направлено заступнику Міністра оборони України, зазначалось що санітарний автомобіль Богдан 2251 дозволяє виконувати завдання за призначенням по всім видам доріг та в умовах сезонного бездоріжжя. Державний науково-випробовувальний центр Збройних сил Міністерства оборони України по завершенню визначальних випробувань санітарного автомобілю класу А1 – Богдан-2251 (4x4) також рекомендував Міноборони закупити автівки для потреб військових.

Автомобільний завод «Богдан» в Черкасах має багаторічний досвід у виробництві автомобільної техніки усіх типів. Усі виробничі процеси максимально автоматизовані. Новітнє обладнання виробничих ліній від світових виробників повністю універсальне, що дозволяє виготовляти будь які авто за марками та габаритами. Завод «Богдан» в Черкасах – єдине автомобілебудівне підприємство побудоване в Україні на приватні інвестиції за роки Незалежності. Підприємство може забезпечувати робочими місцями майже 5 тисяч фахівців.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Хороша це справа 17.01.2017 10:00
Фото санітарних "Богданів" на Донбасі - тут: http://patrioty.org.ua/blogs/sanitarni-avtomobili-bohdan-2251nadkhodiat-na-ozbroiennia-zsu-foto-152277.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 любитель черкаського пива 16.01.2017 11:02
Схожа на германьску "душогубку"-1941-1944 рокiв.А кенгуру по переду це для Африки,а може для Автралiї
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Молодці! 16.01.2017 10:58
Технарі його хвалять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100