реклама

реклама

За кермом автомобіля БМВ 523, під колесами якого загинув смілянин, знаходився непрацюючий житель Сміли, а не працівник ДАІ. Про це повідомляє прес-служба обласної Державтоінспекції.

«Сьогодні на кількох інтернет-сайтах з’явилася інформація про дорожньо-транспортну пригоду у м. Сміла за участю працівника Державтоінспекціії Черкаської області. Проведеною перевіркою обставин скоєння пригоди встановлено, що 9 листопада близько 20.30 в місті Сміла на перехресті вулиць Богдана Хмельницького і Кармелюка водій автомобіля БМВ 523, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода 1965 року народження, який рухався по узбіччю дороги в попутному напрямку. В результаті ДТП пішохід помер на місці пригоди.

Автомобіль належить жителю міста Києва, за кермом знаходився водій 1981 року народження, непрацюючий житель міста Сміла, який ніякого відношення до роботи в ОВС не має. Експертиза встановила, що на момент скоєння пригоди вміст алкоголю в крові водія перевищував допустиму норму в 13 раз і становив 2,6 проміле», – повідомляє прес-служба ДАІ.

По даному факту порушено кримінальну справу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100