реклама

реклама

Днями «Прочерк» запропонував своїм читачам взяти участь у голосуванні, аби з’ясувати, чи вірять жителі Черкас та області словам заступника голови Черкаської ОДА Сергія Овчаренка про те, що обласний музично-драматичний театр буде повністю відремонтований уже цього року.

І ось який ми отримали результат.

Опитування читачів редакція проводила вперше.

Варто відзначити, черкащани не надто активно взяли участь у голосуванні, що, на думку редакції, пов’язано з необхідною умовою авторизації, яка є доволі простою, але вочевидь, завадила черкащанам проголосувати. Однак авторизація допомагає уникнути так званого «накручування голосів», а відтак, кожен голос, врахований редакцією «Прочерку» є голосом окремої людини. Тож, зважаючи на кількість тих, хто проголосував, визнаємо, що опитування не є репрезентативним і не відображає повної картини.

Тож, за результатами голосування, варіант «Так, вірю, влада слів на вітер не кидає» не підтримав жоден черкащанин. Варіанти «Скоріш за все обіцянка на цей раз справдиться» та «Слабко віриться» обрали 18% та 21% опитаних відповідно.

Найбільше ж, а саме 59% черкащан проголосували за варіант «Ні, не вірю, влада не дотримує свого слова».

Чому більшість людей не вірить словам влади, можна побачити в інфографіці «Прочерку», де зібрані основні обіцянки представників обласної влади, які досі не справдились.

Однак, актор театру Олександр Гуменний наголошує і на позитивних зрушеннях та говорить, що вірить в те, що незабаром обіцяне владою буде виконано.

- Враховуючи активність будівельників, яка розпочалася з грудня 2016 року, при умові, що вона не знизиться, то думаю, що до березня-квітня 2017-го той об'єм першочергових робіт, а саме: дах, стеля, вікна та фасад може бути виконано. Принаймні я хочу в це вірити і щиро вірю, що так і буде!, - сказав у коментарі «Прочерку» Олександр Гуменний.

Ремонт театру зараз. Фото Олександра Гуменного

Ремонт театру зараз. Фото Олександра Гуменного

Ремонт театру зараз. Фото Олександра Гуменного

Ремонт театру зараз. Фото Олександра Гуменного

Нагадаємо, 10 січня в ОДА інформували, що незабаром повинен надійти Z-профіль під дах обласного театру, який замовляли в Польщі. Як повідомив Олександр Гуменний сьогодні, Z-профіль уже прибув до Черкас.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 читач 16.01.2017 16:12
навіть зважаючи на те, що "Прочерк" назбирав аж 32 "чистих" голоси черкащан, все ж таке опитування геть не репрезентативне , щоб робити якісь там узагальнення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100