реклама

реклама

У Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування з’явилися зміни до декларації громадянина Коваля Віталія Володимировича. Після заповнення електронної декларації у минулому році він придбав автомобіль. Про це йдеться у розділі «Суттєві зміни» на сайті декларацій.

Відзначимо, що автомобіль «Chery E5» 2014 року випуску Віталій Коваль придбав у громадянина України Олександра Яворського 4 жовтня 2016 року за 120 тис. грн., тоді як вартість автомобіля за останньою грошовою оцінкою складає 190 тис. грн.

Ще одна суттєва зміна у декларації Коваля пов’язана з доходом. Так, Віталій Коваль отримав дохід від відчуження рухомого майна у сумі 120 тис. грн. Джерело доходу – громадянин України Сергій Линець.

Прізвище, ім’я та по батькові особи повністю збігається з даними заступника голови облдержадміністрації Віталія Володимировича Коваля. Проте в адміністрації заперечують придбання ним автомобіля та інші зміни до декларації. Разом з тим, у самій декларації немає даних, за якими можна було б точно ідентифікувати людину.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Марк 17.01.2017 15:29
"если идентификационн ый код не считается идентификацией, тады да, только по отпечаткам пальцев на декларации" А ДЕ ВИ ТАМ ПОБАЧИЛИ ІДЕНТИФІКАЦІЙНИ Й КОД???????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Богун 17.01.2017 11:52
"Ці руки нічого не крали", ну прям, як у покровителя В. Коваля - В. Кириленка, в них навіть пачки синхронно ростуть! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 стабилизец 17.01.2017 11:24
если идентификационн ый код не считается идентификацией, тады да, только по отпечаткам пальцев на декларации. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100