реклама

реклама

У Черкаській міськраді триває громадська рада з питань забудови у мікрорайонім«Соснівка». Про це інформує кореспондент «Прочерку».

DSC_0009

За словами головуючого члена виконкому міськради Дмитра Кухарчука, на громадській раді повинен бути присутнім і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

-  Ми зіткнулись із ситуацією, коли зону історичного значення у мікрорайоні «Соснівка» хочуть  забудувати. Цей процес прийняття рішення був не прозорим, майже ніхто із жителів Черкас не знав, що це буде відбуватись. У мене склалось враження, що нас хочуть обманути і забудувати територію Соснівки без нашої згоди, - сказав Кухарчук.

Громадська рада триває, на якому повинен бути присутній і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, але його поки немає.

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 депутат 17.01.2017 10:10
Є десятки публікацій, коли прокуратура повертала назад незаконно виділені земельні ділянки, а ось тепер, хай сама поверне незаконно отримані ділянки, тоді буде порядок.Громадські слухання можуть використать як інструмент узаконення. Не законно виділені ділянки, можна забудовувати, а можна і розбудовувати, тому хай думають. Очевидно прокуратура не просто так давала довідку Радуцькому, про відсутність ... .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Каврай 17.01.2017 00:15
Як вернути Одарича?
Він хоч був і чужий,але братву тримав на відстані.
Що ми наробили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Сидоров 16.01.2017 20:51
Майбуть обманює. Надто багато його обіцянок не виконано. Ще с передвиборчих часів.Нехай краще Містом займається, бо керувати Містом це посьолком городського типу.Але мені здається , що він не тяне на мера Міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+35 #3 Громада 16.01.2017 18:25
Уже знаємо що буде говорити мер.Винуватий Одарич, а він нічого не знав. А архітектура сама замовила проект, правда за кошти бюджета,хоча і не було в ньому передбачено. А казначейство ,виявляється , не контролює оплату?! Ну достатньо уже брехати. Скажи чесно. Братва наїхала...Пообіцяли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #2 007 16.01.2017 17:47
Той хто вважає, що дозвіл буде даний, або вже неофіційно даний, ставте лайк)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+39 #1 Лютий 16.01.2017 17:35
Депутати або дурні,або злочинці! Сумно, кого привели до влади...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100