реклама

реклама

Одним із яскравих прикладів вирішення питань працевлаштування безробітних на Смілянщині є організація співвласників багатоквартирних будинків. ОСББ на сьогодні являється ефективним механізмом управління спільним майном у багатоквартирному будинку та на прибудинковій території, що надає можливість по-господарськи розпоряджатися земельною ділянкою, а саме облаштовувати майданчики для відпочинку, ігрові майданчики для дітей, «зелену зону», проводити реконструкцію будинку тощо.

фото

Так, на цей час на території м. Сміли функціонує 158 організацій співвласників, з яких третина створена в 2016 році. Вже понад 10 років Смілянський міськрайонний центр зайнятості тісно співпрацює з ОСББ. Тільки протягом трьох останніх років роботодавці працевлаштували 46 безробітних, з них 7 на нові робочі місця та скористалися можливістю отримати компенсацію єдиного соціального внеску, яка є економічно привабливою та вигідною для роботодавців і стимулює до створення нових робочих місць. Також у минулому році було укладено та виконано 10 договорів на стажування пошукачів роботи.

Смілянський міськрайонний центр зайнятості й надалі докладатиме максимум зусиль для продовження співпраці та вирішення кадрових потреб роботодавців.

Смілянський МРЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100