реклама

реклама

Перший заступник голови Верховної Ради України, колишня черкащанка Ірина Геращенко вважає, що позачергових парламентських виборів у 2017 році не буде. Про це вона заявила в інтерв’ю «Українській правді».

af0bf60-06-lar-7913

– Я не Ванга, щоб пророкувати, але, думаю, усі, хто марить дочасними виборами, роблять фальстарт. У 2017-му передумов для виборів я не бачу. Хоча, звісно, у нашій країні не можна зарікатися. Адже є певні сили як у самому парламенті, так і позапарламентські, що марять виборами, – зазначила Ірина Володимирівна.

На її думку, попри всі вади, нинішній парламент, без сумніву, – проукраїнський, патріотичний.

– Тому є велике бажання ззовні, у першу чергу, з сусідньої країни, змінити його конфігурацію. Війна дорого обходиться Росії. Тому ставка на внутрішню дестабілізацію тільки посилиться, – додала перший віце-спікер.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #13 хто кого 18.01.2017 10:34
Самий проукраїнський, патріотичнний парламент це по їхнім оцінкам. А що ви з людей і для людей зробили. Створили в самому прямому смислі ширку (широку каоліцію) до якої зібрали всих негодяїв з всих політичних сил, за всі роки незалежності, яких наділили всим чим тільки можна, з за однієї умови, підтримки БПП, і тепер разом нищите людей. ЦЕ ЩО ТАКЕ ЗА ДЕМОКРАТІЯ, КОЛИ ВИ ПРОТИ ВИБОРІВ, БО БОЇТЕСЯ ЇХ, ПРОСТО РОБІТЬ ДЛЯ ЛЮДЕЙ, ЯК ДЛЯ СЕБЕ І ЛЮДИ БУДУТЬ ПІДТРИМУВАТЬ ВАС. А так ви заслуговуєте, щоб вас кожних три місяці переобирали, а після переобрання, кожному, хто що заслужив. Це дуже підло, як при владі, значить назавжди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Потрібні зміни 18.01.2017 07:43
Цитую Де зміни Конституції:
Де зміна системи, а не людей? ДЕ ОБІЦЯНІ ЗМІНИ?

Добре без виборів робіть зміни СИСТЕМИ ВЛАДИ. Децентралізацію , Радянську владу змінити на муніципальнуОтж е, зараз головне питання стоїть в тому, щоби зламати кланово-олігархічну модель капіталізму і перейти до зміни моделі – не реформ, а трансформації. Причому, поки що не революції, як казали тут колеги, кривавої, а до мирної трансформації – переходу до моделі народного капіталізму європейського зразку. Ось, вибори можуть дати нам шанс це мирним шляхом зробити", - зазначив Олег Соскін.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 YouMustMurder 18.01.2017 06:22
Вот она кадровая политика: спичрайтер Кличка ТП Геращенко решает вопросы войны и мира
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 депутат 17.01.2017 22:06
Язик повертається себе вихвалять, проукраїнські патріоти, грош вам ціна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Думка на загал 17.01.2017 21:54
Цитую Магрiбський Чаклун:
Вражає просто гнітючий рівень розуміння мистецтва переговорів цього "політика".... а також те, що вона не бачить нічого незвичного у способі призначення Генпрокурора.Бидлоеліта.

Жінку яка створила собі політичне обличчя стервозною поведінкою делегували на визволення тих хто поневіряється в полоні.
Для таких як вона мир і спокій в країні означає політичне небуття.
Люди руйнівної вдачі ніколи не досягнуть поставленого завдання, хіба що знову ж таки щось завалити.
І так буде завжди, народжений трощити ніколи нічого не побудує. Тому що це не його від природи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Де зміни Конституції 17.01.2017 21:26
Де зміна системи, а не людей? ДЕ ОБІЦЯНІ ЗМІНИ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 бульба 17.01.2017 20:19
Цитую Антон:
А що ж передбачить член БПП та заступник голови В.Р.? Зрозуміло, їм і їй вибори у першу чергу дуже не вигідні

Більш того вони для них небезпечні або навіть смертельні, бо їм вже не дадуть втікти до заокеанських хазяйнів. НА ПАЛЮ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 бульба 17.01.2017 20:18
Проте рівень смертності вищий ніж в Україні лише в Лесото. ????? Якщо виборів не буде ми тут вже будемо абсолюні лідери в світі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Магрiбський Чаклун 17.01.2017 16:59
Вражає просто гнітючий рівень розуміння мистецтва переговорів цього "політика".... а також те, що вона не бачить нічого незвичного у способі призначення Генпрокурора.
Про заяви Онищенка щодо підкупу депутатів (уже цих, що клялися на кістках Небесної сотні) її хвилює лише те, що він не потрапив до рук української правоохоронної системи. Певно тої системи, що зараз робить невинним Пашинського і раніше відпустила вбивцю мажора Калиновського.
Ініціативи щодо зміни роботи Верхоної Ради - прикриває Парубія, якому ніщо не мішає ввести особисте голосування шляхом сенсорної кнопки (розроблене ще при Ющенку). Депутати не ходять на засідання, а якщо й прийшли раз на місяць то ходять по залі,труться як сюмар з березою, теревенять, читають в смартфонах, регочуть в голос, виходять коли схочуть .... а її, заступника Голови ВРУ це цілком влаштовує.Потому геть агента ФСБ с погонялом "Московськая Зозуля"
Бидлоеліта.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #4 Черкащанин 17.01.2017 15:40
А хто ж хоче втрачати свої посади та статус?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100