реклама

реклама

У цю зимову пору особлива духовна радість обіймає кожного з нас – від зустрічей, привітань та найкращих побажань, переплетених з давніми українськими традиціями.

P1160387

Днями Уманський лісгосп відвідали посівальники – почесні ветерани підприємства. Щоб привітати колектив лісівників з новорічно-різдвяними святами, завітали Гусак Юрій Микитович (в минулому – директор підприємства), Вихватнюк Григорій Трохимович (в минулому – головний механік), Вовкотруб Володимир Васильович (в минулому – водій з 38-річним стажем).

Щедро посівали на щастя, на добро та злагоду, бажаючи плідного року, наснаги у роботі, миру успіхів та достатку. А ще дякували керівництву за постійну опіку та турботу, яку відчувають повсякчас, адже в лісгоспі з особливою повагою ставляться до тих, хто десятки років свого життя віддав лісовій галузі, а зараз перебуває на заслуженому відпочинку.

Директор Уманського лісгоспу Іван Назаревич зазначив, що такий візит вже став хорошою щорічною традицією, тож увесь колектив з радістю чекає на привітання від ветеранів. Іван Васильович побажав посівальникам активного довголіття, міцного здоров'я, подякував за мудрість, досвід та за те, що цікавляться життям лісового господарства й переймаються його майбуттям.

Про це інформує Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100