реклама

реклама

16 січня о 22:05 в селі Мартинівка Канівського району, на вулиці 206-ї Дивізії виникла пожежа в 2-х поверховому багатоквартирному житловому будинку.

index

Загорання в квартирі на першому поверсі, помітили сусіди, які відчули різкий запах диму в коридорі. Зателефонувавши до Служби порятунку за номером «101», мешканці будинку увійшли до задимленої квартири звідки вивели у безпечне місце 48-річного господаря.

Отримавши повідомлення про пожежу, на місце події оперативно прибув черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини, який о 23:15 пожежу локалізував, а о 23:42 повністю її ліквідував. Завдяки професійним діям вогнеборців вдалося запобігти розповсюдженню вогню на сусідні квартири. Через сильне задимлення будинку бійці ДСНС працювали в апаратах на стисненому повітрі. Під час проведення розвідки ланкою ГДЗС із задимленого помешкання було врятовано 57-річного товариша господаря. Чоловіків які отруїлися димом було передано до рук працівників швидкої медичної допомоги які доставили їх до районної  лікарні.

У результаті пожежі вогнем пошкоджено матрац та речі домашнього вжитку. За попередніми даними причиною пожежі стала необережність під час куріння.

Про це інформує прес-служба ДСНС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100