реклама
Sucurity Police

реклама

Шполянським відділом Смілянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки дерев, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ст. 246 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканці Шполянського району Черкаської області упродовж 2016 року систематично здійснювали незаконну порубку дерев захисних та інших лісових насаджень в адміністративних межах Терешківської сільської ради, чим заподіяли істотну шкоду державним інтересам на загальну суму майже 1,5 млн. грн.

За результатами досудового розслідування 13.01.2017 чотирьом жителям Шполянського району повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 КК України.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкцією ст. 246 КК України передбачено покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100