реклама

реклама

Успішним для збірної команди Черкаської області став чемпіонат України з бодібілдингу, бодіфітнесу, класичному бодібілдингу, фітнесу і бікіні, який нещодавно відбувся в столичному «Українському домі».

П’ять із шести найвищих нагород змагань з фітнесу дісталися черкащанкам. Золоті медалі приміряли Оксана Оробець (виступала в категорії «дорослі», вищі за 163 см.), Марина Корнійчук («молодь» 14-16 років), Олена Джірма («юніорки» 12-13 років), Дарина Кобзар («ювінали» 10-11 років), Марина Гончаренко («діти» 8-9 років).

До того ж Оксана Оробець без шансів суперницям стала абсолютною чемпіонкою України, піднявши над головою переможний кубок.

Високими показниками і другими призовими місцями можуть похвалитися і Ксенія Корнієнко («діти»), Аня Билименко (діти), Віта Литовченко («юніорки»), Ксенія Підгорна («молодь»). Серед дорослих бронзу виборола Інна Носоленко.

За крок до нагород зупинилися наші бодібілдинги Микола Синичина (100 кг.) та Петро Дмитрієнко (ветерани).

Невдовзі в складі збірної команди України до Іспанії завітають наші спортсмени, які виступатимуть і «юніорах» та «ветеранах».

24 грудня в Черкасах відбудеться відкритий Кубок Черкаської області з фітнесу, а 25 грудні – вперше стартує Кубок області з бодібилдінгу і бікіні. Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100