реклама

реклама

В соціальних мережах дискутується питання про доцільність обмеження навчання в школах та інші протиепідемічні заходи у зв’язку із захворюваністю на грип.

images

Начальник департаменту охорони здоров’я ЧМР Олег Стадник у "Фейсбуці" вставив, як він висловився, і свої п’ять копійок.

«Давайте порівняємо кількість викликів в дитячих поліклініках 3 січня та 16 січня. 3 січня загальна кількість викликів педіатрів( не плутати із викликом швидкої допомоги) 516, з них до тих , хто вперше захворів-428, до дітей першого року життя-40. Що маємо 16 січня? Кількість викликів по трьох дитячих поліклініках 305( зниження у порівнянні із 3 січня на 40%), первинних198( зниження на 54 %), дітей до року8( зниження на 80%).

У мене не має статистики як сильно стурбовані учні випускних класів обмеженням навчання в школах, розумію, що це лише 10 частина від усіх учнів в школах, але те, що завдяки таким продуманим рішенням виконкому вдалося знизити лише протиепідемічними заходами рівень захворюваності і потребу у допомозі лікарів - педіатрів як мінімум наполовину, то це очевидний факт. Якщо найбільші багатства світу не вартують однієї дитячої сльози, то що ж вартує дитяче життя? Однозначно, не амбіції батьків щодо вступу учня - випускника до престижного вузу, впевнений - хто марить такими амбіціями, і під час вимушених канікул продовжували ходити до репетиторів. Але це вже інша тема…» – наголосив Стадник.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Вчитель 18.01.2017 18:15
Виходячи з логіки Стадника, канікули треба продовжити до травня - тоді рівень захворюванності знизиться ще в три рази !!:P :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Микола 18.01.2017 18:13
Цитую:" Якщо найбільші багатства світу не вартують однієї дитячої сльози, то що ж вартує дитяче життя?" - такі фвлософські перли може писати відірвана від життя людина, а не керівник закладу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100