реклама

реклама

Депутат Черкаської облради від ВО «Свобода» Сергій Воронов після громадських слухань щодо будівництва житлового комплексу у Соснівці спробував самотужки «розібратись» з в.о. директора готельного комплексу «Дніпро» Борисом Лебедцовим. Виникла гостра словесна перепалка. Відповідне відео оприлюднила «Антена».

Воронов

Як відомо, ділянка по вул. Менлелєєва, 4 («дача Андреєва») перебуває на балансі готельного комплексу «Дніпро». Депутат пригрозив опоненту особистою відповідальністю у разі позитивного рішення по будівництву багатоповерхівок у сосновому лісі.

Борис Лебедцов, який виконує обов’язки директора готельного комплексу «Дніпро», в 2010-2014 роках був депутатом Черкаської міськради від «Фронту змін», входив до складу групи «Вільні демократи» і фракції Партії регіонів.

Раніше Сергій Воронов направив голові облради звернення з вимогою негайно ініціювати відкритий та прозорий конкурс на посаду директора готельного комплексу «Дніпро». Він також вимагав звіту Бориса Лебедцова.

«Щодо Мендєлєєва, 4, то на цій земельній ділянці розташований комплекс будівель обласної громади, а сама ж земельна ділянка відійшла в оренду приватній компанії, – наголошував Сергій Воронов. – Переконаний, що наступним кроком буде так зване внесення невід’ємних поліпшень та відчуження комунального майна за безцінь. Саме орендна плата за це майно є одним із основних доходів готелю «Дніпро». Тож опісля всіх цих махінацій існує велика ймовірність того, що майно буде продано за безцінь, а «Готельний комплекс «Дніпро» буде заведено в збитки, і його спіткає така ж доля».

Нагадаємо, у міськраді 16 січня відбулося засідання громадської ради з щодо можливої забудови Соснівки. Перед цим черкаські представники Спілки археологів України висловили стурбованість та обурення щодо планів Черкаської міської ради по зміні цільового призначення та здійснення багатоповерхової забудови земельної ділянки за адресою: м. Черкаси, вул Менделеева, 4 (так званої «дачі Андреєва»).

Міська влада Черкас запросила громадян та представників установ, організацій та підприємств на громадські слухання з питання будівництва на території «дачі Андреєва» у черкаському мікрорайоні Соснівка.

реклама

Коментарі  

 
+10 #23 Урюк 19.01.2017 00:14
Що це за бичара у дублянці? Забрати паспорт і депортувати на бідне село...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #22 Наркоконтроль 19.01.2017 00:12
Цього свободівця Сірьоньку Воронова у його рідній Кам'янці знають як *************** **********. І дружки його любітєлі дунуть. Як воно стало депутатом облради? Директору готелю треба на цього ............в суд подати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #21 Арсеній і Фронт 18.01.2017 23:00
Борис інтелігентна та вихована людина! Тримається як справжній дворецький при дворі господарів!!!! Собака гавкає, караван іде!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #20 Борменталь 18.01.2017 21:47
Цитую Rebe:
свабода горсовета голосует за застройку парка, а кекс прыгает, возбужденный близостью видеокамеры

Кекса покрутило...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #19 Капшук 18.01.2017 21:26
Персонаж зліва виглядить "предпочтительне й", а той, що справа нагадує хуторянина, який перший раз приїхав у "город". А в цілому - типовий епізод із життя міської "малини".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #18 депутат 18.01.2017 19:57
Не є прихильником Свободи, але на 100 відсотків підтримую Воронова,(крім тональності) якщо його слова не розійдуться з ділом. Комунальне майно, це власність кожного черкащанина, обраним нами депутатам ми делегували своє право єфективно управлять цим майном, що зовсім не означає його розбазаренням, адже розбазарюється краще, потрібне, за безцінь і своїм. Бондаренко не святий, і йшов у владу, не для того, щоб виключно працювать для людей, а для того, щоб собі щось урвать і своїх не обділить, тому радник з такими міркуваннями, йому в край не потрібен. Думаю що дуже скоро, побачим, хто є хто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-18 #17 Ната 18.01.2017 19:41
Отак і маємо всіх колишніх риг при владі.. свободівець - молодець!Треба було ще пику натовкти тому негіднику!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #16 Верник 18.01.2017 19:18
Стоять хлопці у гарних сорочках, дублянках... в голові дерибан
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #15 ХМ 18.01.2017 19:17
де вони беруться... всі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #14 Пенсіонер 18.01.2017 18:53
Гидко дивитись на поведінку цього "свободівця"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100